izbor se bliži

MISS BEAUTY Ana, Lana, Luna i Ela nove su kandidatkinje za laskavu titulu

Predstavljamo nove kandidatkinje Izbora za Miss beauty Međimurske i Varaždinske županije

-Zovem se Ana Petak, imam 17 godina i dolazim iz Varaždina. Visoka sam 176 centimetara. Pohađam 3. razred 1. gimanzije u Varaždinu. Izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije za mene je prije svega prilika za nova iskustva i izazove, ali i usvajanje novih vještina te moj osobni rast. U budućnoati bih se željela baviti modelingom, a ovaj izbor za mene je prvi korak u upoznavanju svijeta ljepote i mode.- kaže Ana.

-Ja sam Ela Pavličević i dolazim iz okolice Varaždina, visoka sam 183 centimetara. Prijateljice su me ponajviše potaknule da se prijavim na izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije te sam tako neplanirano prošla dalje u drugi krug. Prolazak dalje mi je omogučio nova prijateljstva, predivne uspomene i jedan veliki izazov. U svoje slobodno vrijeme volim putovati ili družiti se sa prijateljicama, također komunikacija sa ljudima mi nije strana jer mi je to u opisu posla te sam tako uvijek otvorena za razgovor i sprema na sva pitanja. Uzbudljivo čekam sve izazove koje izbor nosi i veselim se konačnom rezultatu!- kaže nam Ela.

-Moje ime je Luna Vadla, imam 18 godina, visoka sam 173 centimetara i dolazim iz Sračinca. Pohađam Elektrostrojarsku školu u Varaždinu, smjer Tehničar za poštanske i financijske usluge. Želja mi je upisati Ekonomski fakultet. Veliki sam ljubitelj životinja, volim sport i glazbu. Do nedugo sam trenirala savate box a sada treninge odrađujem u teretani. Slobodno vrijeme volim provesti u krugu obitelji i prijatelja. Na izbor sam se prijavila jer oduvijek volim svijet mode i umjetnosti, te sam iz tog razloga odlučila iskušati sreću na ovom izboru. Iskreno se veselim svemu novom što ću naučiti novim prijateljstvima koje sam stekla i iskusitvu.- izjavila je Luna.

-Moje ime je Lana Korotaj, imam 19 godina i živim u Varaždinu. Visoka sam 180 centimetara. Trenutno studiram menadžment turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu te pohađam 2. godinu. Velika ljubav prema teretani potaknula me je da upišem upravo taj smjer na studiju. Odlučila sam se prijaviti za izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije jer vjerujem da mogu sklopiti nova prijateljstva i iskusiti nešto potpuno novo. Očekujem da će mi ovo natjecanje donijeti nova prijateljstva i jedinstvena iskustva koja će obogatiti moje znanje u ovom području.- izjavila je Lana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije