izbor u varaždinu

IZBOR ZA MISS Lana, Leonarda, Manda i Laura jedne su od kandidatkinje za Miss beauty

Predstavljamo kandidatkinje za nadolazeći izbor za Miss beauty Međimurske i Varaždinske županije

-Ja sam Lana Bistrović, dolazim iz Nedeljanca i visoka sam 176 centimetara. Od malena sam voljela modu i beauty svijet te sam se zbog toga i prijavila na Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije. Ovo želim iskoristiti za stjecanje novih prijateljstva kao i ponajviše upoznala se sa čarima beauty svijeta. Svoje slobodno vrijeme provodim sa svojim društvom i u teretani.- kaže Lana.

-Zovem se Leonarda Šafran i imam 17 godina. Visoka sam 170 centimetara. Dolazim iz malog mjesta pokraj Novog Marofa. Pohađam Srednju Strukovnu školu Varaždin, smjer kozmetičar. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi. Na izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije sam se prijavila zbog novog iskustva, stjecanja novih prijateljstva i spoznaje nećeg novog, zanima sve što je vezano za moju buduću profesiju i ljepotu žene.- rekla je Leonarda.

-Zovem se Laura Mikec, imam 19 godina i dolazim iz Križevaca. Visoka sam 175 centimetara. Trenutno studiram ekonomiku poduzetništva na Foi-u u Varaždinu. Slobodno vrijeme provodim u teretani ili na kavi s prijateljicama, a izdvojim i vrijeme za učenje kako bih bila u toku sa svim događanjima na fakultetu. Imam jako velik interes za modu, ali najvise od svega volim putovanja. Na izbor sam se prijavila na nagovor sestre i prijateljice, koje su rekle da me vide u tome svijetu i da vjeruju u mene. Stoga sam se odlucila prijaviti kako bih vidjela kako je to baviti se modelingom jer me oduvijek zanimalo.- izjavila je Laura.

-Zovem se Manda Cimerman, imam 17 godina, visoka sam 170 centimetara te dolazim iz Hlebina, sela u okolici Koprivnice. Pogađam Graditeljsku školu u Čakovcu. Svoje slobodno vrijeme provodim aktivno u prirodi, bicikliranjem i trčanjem. Ljepota prirode vrlo često me inspirira i u crtanju u kome vizualno izražavam svoje ideje. Osim navedenog, ljubav za estetiku može se i objasniti time da sam se okušala i u izboru za Miss Beauty. Oduvijek sam voljela isprobavat nove stvari, hrabro se upuštala u sve izazove i savjesno obavljala zadatke. Uvjerena sam kako se svaka prilika u životu mora iskoristiti pa tako i prilika za sudjelovanjem na ovom izboru.- kaže Manda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije