MLADOST I LJEPOTA

BLIŽI SE IZBOR Predstavljamo nove kandidatkinje za izbor za Miss beauty Međimurske i Varaždinske županije

Predstavljamo kandidatkinje za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

-Moje ime je Elena Hunjadi, imam 20 godina i dolazim iz malog mjesta pokraj Čakovca. Visoka sam 180 centimetara. Završila sam Srednju Turističku školu i radim u svojoj struci. Cijeli život se bavim sportom kao što su plivanje, ples, teretana a trenuto treniram terensko jahanje i endurance. Veselim se izazovima koje nosi Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije i očekujem puno napornog rada i ulaganja sebe i svojih vještina.- rekla je Elena.

-Ime mi je Paola Rojc i dolazim iz Zbelave. Visoka sam 177 centimetara i imam 20 godina. Ono što me posebno motivira jest želja da koristim svoju poziciju kako bih inspirirala druge da budu najbolja verzija sebe. Iako sam oduvijek osjećala privlačnost prema svijetu mode i ljepote, nikada nisam zaboravila važnost obrazovanja i osobnog razvoja. Trenutno sam studentica druge godine fizioterapije te se trudim ostvariti svoje akademske ciljeve kako bih doprinijela društvu na najbolji mogući način.- kaže Paola.

-Zovem se Dina Žmegač, imam 18 godina i dolazim iz Varaždina. Trenutno pohađam 4. razred Druge gimnazije Varaždin. Visoka sam 178 centimetara i u slobodno vrijeme se volim družiti s prijateljima i obitelji. Od malena volim pratiti i gledati modne revije i izbore za miss. To je ujedno i razlog moje prijave na Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, ali i potaknuti ostale mlade djevojke koje imaju iste interese da slijede svoje snove. Također prijavila sam se kako bih promovirala i unutarnju ljepotu, samopouzdanje i važnost samoprihvaćanja. Iznimno mi je drago što sam dobila priliku sudjelovati u istome gdje sam upoznala nove ljude i sklopila vrlo bliska prijateljstva.-dodaje Dina.


-Moje ime je Ena Ranogajec, dolazim iz malenog mjesta Benkovec u općini Bednja. Visoka sam 172 centimetra, na izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije prijavila sam se iz znatiželje i ljubavi prema modi i cijelom tom svijetu. Slobodno vrijeme volim provoditi u teretani, i sa meni dragim ljudima.- rekla je Ena.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije