20 kandidatkinja

MISS BEAUTY Pribislavčanke Ria Škvorc i Antonija Oršuš jedne su od kandidatkinja za izbor koji se bliži

Predstavljamo nove kandidatkinje za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije


-Ja sam Ria Škvorc, imam 16 godina i dolazim iz Pribislavca. Visoka sam 177 centimetara. Pohađam Gospodarsku školu Čakovec, smjer kozmetičar pa mi svijet ljepote i mode nije stran. Slobodno vrijeme volim provoditi kvalitetno, čitajući knjige o psihologiji čovjeka, vježbajući u teretani i učenju njemačkog jezika u školi stranih jezika. Na izbor sam se prijavila kao prvi korak prema svijetu modelinga i očekujem nova iskustva, poznanstva te nove prilike u ovom divnom svijetu.- rekla je Ria.

-Moje ime je Lora Plantak, dolazim iz Sračinca i visoka sam 170 centimetara. Od uvijek sam bila očarana svijetom mode i modelingom te me to natjeralo da se prijavim na natjecanje Miss Beauty Varaždinske i Međimurske Županije. Voljela bih iskoristiti svoje sudjelovanje u natjecanju kao pozitivan dojam na sve žene sa manjkom samopouzdanja za ulazak u svijet modelinga. Od malena sam voljela glumiti i pozirati te sam se tako prvo upustila u svijet glume i zatim u svijet modelinga. Spremna sam preći sve prepreke koje nosi ovo natjecanje i nadam se da ću ostaviti pozitivan dojam na sve žene koje prate ovo natjecanje.- izjavila je Lora.

-Moje ime je Ivona Lukavski, dolazim iz Klenovnika i imam 22 godine. Visoka sam 171 centimetara. Po struci sam medicinska sestra, radim u Specijalnoj bolnici za plućne bolesti i TBC Klenovnik i studentica sam treće godine sestrinstva na Sveučilištu Sjever Varaždin. Povremeno idem u teretanu a slobodno vrijeme najviše volim provoditi u društvu svojih prijatelja i obitelji. Za izbor sam se odlučila sa svojom prijateljicom u svrhu skupljanja novih iskustava i stjecanja novih poznastva. Mislim da ću ovim izborom naučiti puno i što je najbitnije dobro ću se zabaviti sa odličnim timom.- dodala je Ivona.

-Moje ime je Antonija Oršuš, imam 17 godina i živim u Pribislavcu. Visoka sam 170 centimetara. Trenutno pohađam Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec, smjer Upravni referent. Slobodno vrijeme provodim slušajući glazbu, šminkanjem i uređivanjem kose svojim prijateljicama i sebi. Na izbor Miss Beauty Međimurske i Varaždinske županije prijavila sam se potaknućem svoje obitelji i prijateljica. Iako planiram upisati pravni fakultet oduvijek mi je velika želja baviti se modnim svijetom te se veselim stjecanju tog iskustva i novih prijateljstva. – rekla je Antonija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije