festival ljepote

FOTO Prekrasne djevojke zasjale su na izboru Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

Zahvaljujući direktoricama Brankici Capan Vučić i Barbari Bukovec te casting managerici Valeriji Vlah jučer je u Varaždinu po prvi put održan Izbor Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

Izbor Miss Beauty je prestižno natjecanje u kojem su izabrane najljepše djevojke diljem Hrvatske po županijama, a pobjednice imaju priliku sudjelovati na finalnom izboru za Miss Beauty Hrvatska. Vlasnice projekta TIMELESS BEAUTY & MISS BEAUTY HR su Sanja Bjedov i Tamara Roglić.

Jučer se dvorani Hotela Turist u Varaždinu održao Izbor za Miss Beauty Hrvatska.

-Bila mi je vizija pružiti kandidatkinjama nezaboravno iskustvo kroz beauty programe, školu modelinga, photo shootinge, video razglednicu te nove modne trendove na pisti. Posebno mi je drago vidjeti da su se kroz ovaj projekt rađala nova lijepa prijateljstva koja se nastavljaju. Najteži dio mi je kad se glasanjem moraju izdvojiti pobjednice a sve djevojke zavolim u toku njihovih priprema i putem do njihovog nastupa, zato nikada ne glasam na svojim Izborima, -rekla nam je tom prilikom Brankica Capan Vučić.

Također, bila mi je želja ovom kraju pružiti ekskluzivan event na kojem će se prezentirati i povezivati poduzetnici i partneri na vrhunskom nivou.

Nadovezala se i Barbara Bukovec koja je dodatno istaknula: -Smatram da su Varaždinska i Međimurska županija zaslužile imati prekrasan događaj na razini i s dostojanstvom u svrhu promicanja ljepote, mode, glazbe, turizma i poduzetništva. Djevojke su uistinu prekrasne, svaka je jedinstvena na svoj način i ima svoju posebnu priču, a pomno odabrane modne kreacije, kao i savršen dodatak, naočale optike Briljant dodatno su isticale ljepotu svake od njih.

U glazbenom dijelu programa nastupila je Ana Rucner te Anezi, Irma Drgičević i Varaždinski Vokalni Asambl – VVA. Plesnim nastupom oduševio je Plesni studio Korak iz Čakovca, dok su modni-revijalni dio upotpunili Mistic exclusive – Mirsada Jureša, Vibela design – Ivana Filipović i Brokat – Snježana Radev.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije