RAZGLEDNICA

MISSICE U BELICI Načelnik Taradi dočekao djevojke koje se natječu za Miss Beauty Međimurske i Varaždinske županije

Missice prošetale Belicom i slikale se ispred spomenika krumpiru

Inspirirane željom da pruže mladim djevojkama nezaboravno iskustvo, organizatorice Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec osmislile su poseban dan u Belici.

Uz podršku casting managerice te ujedno Beličanke Valerije Vlah, djevojke su se okupile i započele svoju avanturu. Cilj je bio snimiti turističku razglednicu Belice, koja će biti prikazana za promociju u okviru samog izbora. Dok su istraživale čari ovog idiličnog mjesta, posjetile su lokalne znamenitosti i upijale ljepotu prirode koja okružuje Belicu. Između ostalog, snimale su na različitim lokacijama koje pokazuju jedinstveni duh i kulturu ovog kraja.

-Posebnu zahvalnost želimo izraziti Općini Belica i načelniku Zvonimiru Taradiju koji su svojom podrškom omogućili realizaciju ovog lijepog projekta za mlade koji ih potiče da ostvare svoj puni potencijal i zacrtane ciljeve te vjeruju u sebe i svoje mogućnosti, rekla je Brankica Capan Vučić.

Zahvaljujući podrški, Belica je djevojkama dočarana u najljepšem svjetlu i ovo iskustvo će zasigurno ostati u sjećanjima svih sudionica. Ovaj dan je bio prilika ne samo za učenje i rast, već i za stvaranje uspomena koje će trajati., istaknula je Valerija Vlah.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije