SKUPŠTINA

BELICA Udruga umirovljenika održala skupštinu i nastavila zabavu uz živu svirku

Uvijek je veselo na skupštinama Udruge umirovljenika u Belici

Današnji sunčani dan u Belici, missice koje se natječu za titulu Miss Beauty Međimurske i Varaždinske županije, iskoristile su za snimanje razglednice. No, dok su mladost i ljepota bile u središtu pozornosti u centru Belice, u prostorijama Doma kulture odvijale su se zadnje pripreme za Skupštinu Udruge umirovljenika Općine Belica.

Predsjednica Udruge, Zlatka Hajdarović, srdačno je zahvalila svima na velikom odazivu, a nakon što su prihvaćena sva izvješća, atmosferu je zagrijao ‘Duo Trag’, pružajući umirovljenicima priliku za ples i druženje.

Skupštini je prisustvovao i općinski načelnik Zvonimir Taradi, koji je pohvalio kvalitetan rad Udruge te zaželio nastavak dobre suradnje i u narednom razdoblju, te predstavnici brojnih udruga i beličkih ustanova.

Naravno, briga za goste u Belici je uvijek na visokoj razini, pa su za osvježenje brinuli članovi Franjo Mavrin, Željko Jakovac, Željko Kolarić, Josip Magdalenić i Đuro Vranović. Sve u svemu, skupština je bila iznimno uspješna, obilježena pozitivnom atmosferom i zajedništvom, što je još jedan dokaz snage beličke lokalne zajednice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije