uživali smo

DRAMSKO POPODNE Belički dramski susreti potvrdili kvalitetu amaterskih glumačkih skupina

Belički dramski susreti završili su s ovacijama i osmijehom na licima svih prisutnih!


Popodne ispunjeno izvanrednim predstavama amaterskih glumačkih skupina ostavilo je publiku oduševljenu i zadovoljnu. Iz prvih redova u prepunoj dvorani Doma kulture u Belici, glumce su nagrađivali aplauzom načelnik općine Belica, Zvonimir Taradi, predsjednik KUD-a Belica Petar Janušić, svećenik Karlo Kruljac, ravnateljica DV Sv. Nikole Katja Srnec te predstavnica OŠ Belica Gordana Turk te brojni drugi posjetitelji.

Dramska sekcija KUD-a Belica u nostalgičnom proputovanju kroz djelo “Čehara” autora Stjepana Škvorca, prisjetila je publiku kako su nekad izgledale ‘Čehare’, dok je Dramska diletantska družina KUD-a Kaštel Pribislavec svojom izvedbom komada “Gnoj” autorice Aleksandre Belec, publiku nasmijala do suza.

Već na samom početku, posebno veselo ozračje donijela je Dramska sekcija KUU Društva žena Gornji Kraljevec s komadom “Međimurski zajtrik i večerja” autora Ignaca Šardija, osiguravajući trenutke smijeha uz opušteni razgovor dviju susjeda.

Publika je aktivno sudjelovala svojim pljeskom i pozitivnom energijom, što je svima dodatno obogatilo nedjeljno popodne i ohrabrilo glumce na pozornici.

Belički dramski susreti potvrdili su bogatstvo i kvalitetu amaterske dramske scene u Međimurju te su bili prilika za zajedničko uživanje i podršku lokalnim umjetnicima koji su ova djela izveli i prije koji tjedan na Festivalu KAM u Prelogu.

Na kraju, sve posjetitelje belički su glumci sve posjetitelje ponudili domaćim kolačima koje su ispekle glumice.

Pogledajte kako je to izgledalo na poveznici ispod:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije