i to se događa

KUPAC U ŠOKU Otkrio ‘iznenađenje’ u tjestenini od renomiranog domaćeg proizvođača!

U tjestenini poznatog domaćeg proizvođača kupac je pronašao – kukce!

O tome je izvijestio potrošački zaštitnik “Halo, inspektore” navodeći kako je riječ o listovima za lazanje od 400 grama proizvođača Ragusa iz Čakovca. U samim listovima za domaće lazanje otkriveni su kukci od kojih neki dodatno isplivaju tek kad se listovi stave u vodu, piše Danica.hr.

Listovi za lazanje kupljeni su u Lidlu. U udruzi “Halo, inspektore” upozoravaju kako “prisustvo insekata u tjestenini opasno asocira na sanitarno upitne uvjete proizvodnje ili skladištenja”.

“S obzirom da se na jednoj slici lijepo vidi kako su kukci u tijestu, vjerojatnije je problem u samom linijskom procesu valjanja tijesta i, očito, većoj pojavi insekata koji tamo nikako ne bi smjeli biti”, ističu oni.
Iz čakovečke Raguse su se ispričali na neugodnom iskustvu te obećali da će obaviti sve provjere i utvrditi “u kojoj fazi je došlo do propusta te će isti otkloniti i osigurati da se slična situacija ne ponovi”.

“Propust se mogao dogoditi ili u proizvodnom procesu ili u fazi skladištenja i transporta, kada proizvod dođe u kontakt s vlagom. Nudimo dostavu zamjenskog proizvoda i želimo nadoknaditi sve dodatne nastale troškove”, kažu u Ragusi , javlja Danica.hr.

Ako i vi u svojim proizvodima branda Paradiso proizvođača Ragusa pronađete kukce, obavezno im se javite i pošaljite kopiju računa i ambalažu zbog “utvrđivanja o kojoj se šarži proizvoda radi”. Sve troškove reklamacije snosi proizvođač.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije