bliži se finalni izbor

MISS BEAUTY Čakovčanke Iva Medved i Tamara Balent jedne su od kandidatkinja za laskavu titulu

Predstavljamo kandidatkinje za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

-Moje ime je Iva Medved, dolazim iz Čakovca i visoka sam 176 centimetara. Imam 17 godina i pohađam 3. razred Gimnazije Josipa Slavesnkog u Čakovcu. Fascinacija svijetom mode, ljepote i društvenog angažmana potaknula me da se prijavim za natjecanje Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije.

Želim koristiti svoju platformu kako bih promovirala pozitivne vrijednosti, podigla svijest o važnim društvenim pitanjima te potaknula samopouzdanje kod mladih žena diljem svijeta. U slobodno vrijeme aktivno se bavim politikom i modelingom, te kroz te aktivnosti nastojim poticati pozitivne promjene u zajednici i izražavati svoju kreativnost. Spremna sam na izazove koje nosi natjecanje Miss Beauty, te se nadam da ću inspirirati mlade žene da slijede svoje snove i vjeruju u svoju snagu.- kaže nam Iva.

-Zovem se Tamara Balent i dolazim iz Čakovca. Visoka sam 174 centimetara. Na prijavu za natjecanje Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije potaknula me stalna potreba za promjenom i isprobavanjem nečeg novog. Budući da se volim družiti i upoznavati nove ljude, prijava na ovo natjecanje činila mi se kao odlična prilika za to. Uz školske obaveze, ostaje mi malo slobodnog vremena koje volim potrošiti na igranje tenisa i druženje s obitelji i prijateljima. Uzbuđena sam zbog novih izazova koje natjecanje donosi te zbog osobnog rasta kojeg svatko od nas pronalazi u različitim i jedinstvenim stvarima.- ističe Tamara.

-Moje ime je Simona Bunić. Dolazim iz Klenovnika. Imam 22 godine i visoka sam 177 centimetara. Još od malena sam  fascinirana svijetom mode te sam se odlučila prijaviti za natjecanje Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije kako bih ostvarila svoje dugogodišnje snove i ambicije u tom području. Studentica sam Informacijskih tehnologija i digitalizacije poslovanja, te radim kao asistentica za digitalni marketing. Vjerujem u važnost samopouzdanja, inteligencije i kulture kao ključnih osobina žene te težim promoviranju tih vrijednosti. S nadom da ću inspirirati druge žene da vjeruju u sebe i istraže nove mogućnosti, prihvatila sam izazov sudjelovanja u ovom natjecanju kao osobno i profesionalno iskustvo koje će mi zauvijek ostati u sjećanju.- kazala je Simona.

-Ja sam Ines Marinković, visoka 175 centimetara, studiram menadžment u sestrinstvu u Varaždinu, a moj dom je u slikovitoj Koprivnici. Svoje slobodno vrijeme posvećujem fitnessu, što mi omogućuje da održavam ravnotežu između akademskih obaveza i brige o fizičkoj kondiciji. Na ovaj izbor odlučila sam se prijaviti vođena željom da se izazovem i istražim nove horizonte, što dočarava moj avanturistički duh i predanost osobnom razvoju.- dodala je Ines.

Miss beauty Varaždinske i Međimurske županije je respektabilan izbor u kojem se biraju najljepše djevojke diljem Hrvatske, a koje se potom natječu na finalnom izboru. Veliko finalno natjecanje održat će se 29. travnja u hotelu Turist u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije