MISS BEAUTY

NAŠ PONOS Iva Medved osvojila titulu druge pratilje na natjecanju ‘Miss Beauty’

U elegantnom ambijentu Hotela Turist u Varaždinu, sinoć je održan spektakularan događaj - izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

Svi prisutni su s oduševljenjem pratili natjecanje koje je okupilo najljepše mlade dame iz regije.

Nakon živahnih revija i stručnog ocjenjivanja, titulu Miss Beauty Varaždinske i Međimurske Županije ponosno je ponijela 17-godišnja Ana Petak, čija je ljepota osvojila srca žirija i publike.

Uz Anu, na pozornici su zablistale i njezine pratilje. Lana Bistrović iz Nedeljanca zauzela je mjesto prve pratilje, dok je Iva Medved, Čakovčanka i gimnazijalka gimnazije Josipa Slavenskog, okrunjena drugom pratiljom.

Posebne titule Miss Beauty dodijeljene su talentiranim mladim damama: Paola Rojc ponijela je titulu Miss Beauty Medija, Luna Vadla je osvojila titulu Miss Beauty Personality, dok je Lora Plantak proglašena Miss Beauty Fotogeničnosti.

Nakon uspješnog nastupa na natjecanju, Iva Medved se plasirala na izbor za Miss Beauty Hrvatske, koji je zakazan za početak 2025. godine.

Podsjetimo, Iva, osim što je sjajna u svijetu ljepote, također je predsjednica savjeta mladih Međimurske županije, pokazujući svoju angažiranost i van ljepote.

Čestitamo Ivi Medved i želimo joj puno sreće u budućem radu te joj čestitamo na izvanrednom postignuću i predanosti!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije