VELIKA SREĆA

FOTO/VIDEO Čakovečki umirovljenici dobili prostore u Perivoju Zrinski – ‘ovo je naš novi dom’

Danas čakovečki umirovljenici imaju razloga za slavlje!

Svečano je i veselo bilo danas u Perivoju Zrinski. Čakovečki umirovljenici napokon su dočekali svoje nove prostore na kojima su veoma zahvalni!

Na samom početku, svim prisutnim obratila se predsjednica čakovečkih umirovljenika Franciska Ćetković.

– Našim umirovljenicima želim da ovaj dio parka Perivoja Zrinski bude vaš budući dom. To su prostorije gdje možete doći tijekom dana i odmoriti noge, gdje možete pročitati neko korisno štivo, gdje se možete zajedno družiti i tako dalje. Dakle, to su vaše i naše prostorije. Želim naglasiti da nakon dugo godina naši umirovljenici su napokon dobili svoje prostore u Čakovcu. Svoj na svome, što ima ljepšeg nego da su naši mnogobrojni umirovljenici dobili za 30. rođendana Grada Čakovca svoj kutak.

Također, predsjednica Franciska istaknula je kako ima preko 200 aktivnih čakovečkih umirovljenika koji su aktivni u različitim granama, od sporta do putovanja.

Obratila se i gradonačelnica Ljerka Cividini.

– Meni je drago da smo nakon brojnih desetaka godina stvarno otvorili novu priču za čakovečke umirovljenike. Ako tko zna dati pozitivu, to ste onda definitivno vi umirovljenici! Želim vam da ovdje provodite čim više pozitivnog vremena te da imate snage za sve aktivnosti. Ako gledamo rad naših udruga, umirovljenici imaju najbogatiji program i oni su stvarno svugdje, zaključila je gradonačelnica Cividini.

Lijepim riječima obratio se i župan Matija Posavec te naglasio kako je ovo najljepši poklon gradonačelnice za Dan Grada Čakovca.

Na svečanom slavlju bio je prisutan i ‘Gradski kotar zapad’ na čelu sa Štefanijom Damjanović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije