stručni skup u cavtatu

VELIKO PRIZNANJE Hrvatski savez građevinskih inženjera Dragutinu Matoteku dodijelio nagradu za životno djelo!

U Cavtatu je od 21. do 24. travnja 2024. godine održan trodnevni stručni skup pod nazivom Sabor hrvatskih graditelja

Hrvatski savez građevinskih inženjera je tom prigodom Dragutinu Matoteku iz Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja Čakovec dodijelio Nagradu za životno djelo, kao znak priznanja za izvanredne zasluge u promicanju graditeljske struke i doprinosa u ostvarivanju ciljeva Saveza.

Radi se o najvišem priznanju koje dodjeljuje Savez, i to svake četiri godine. Nagrada je uručena pred oko 500 članova i uzvanika, koji su na temu Hrvatska graditeljska izvrsnost ocijenili stanje u graditeljstvu i ulogu u razvitku hrvatskoga gospodarstva. Na stručnom skupu su analizirana i druga aktualna pitanja hrvatskog graditeljstva koja trebaju osigurati održivi razvoj ukupnog društva.

Savez je prepoznao i vrlo aktivan rad Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja pa je na Saboru društvu dodijeljeno priznanje za izvanredne zasluge i zapažen rad, doprinos stručnom usavršavanju te ostvarenju ciljeva Saveza.

Nagradu je preuzeo predsjednik društva Ratko Matotek. Hrvatskoj komori inženjera građevinarstva je također dodijeljeno priznanje, koje je preuzela predsjednica Nina Dražin Lovrec, ujedno dopredsjednica Društva građevinskih inženjera i tehničara Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije