I.RUKOMETNA LIGA SJEVER – MUŠKI

ODLIČNA UTAKMICA Čakovčani pobijedili Vidovec!

Velik broj gledatelja koji su 60 minuta sportski i vrlo korektno navijali, u odličnoj rukometnoj atmosferi, prisustvovao je posljednjoj utakmici kojoj su Čakovčani kao superiorni bili domaćini u Prvoj ligi sjever, u buduće će nadamo se u istom broju prisustvovati utakmicama Premier lige

ČAKOVEC – VIDOVEC 38:33 (22:15)


ČAKOVEC – Dvorana Graditeljske škole. Gledatelja: 1500. Suci: Dalibor Jurinović (Zadar) i Marko Mrvica (Biograd na moru). Delegat: Miljenko Medved (Varaždin).


ČAKOVEC: V. Horat,Martinez, Hozjan (12), Friščić (4), Zadravec, Tkalčec (2), Kranjec, Sklepić (4), Vuković, Varošanec, E. Horvyat, Toplek, Tompić (6), Horvatić (2), Goričanec (7), Malović (1). Trener: Josip Borković.
VIDOVEC: Novačko,Zagorac, Brđanović, Pasariček, Jurisak (3), Minđek (2), Car (3), Cesar (3), Korpar (3), Kolenko, Hrženjak, Horenec (10), Novak, Težak (7), Dombaj, Hajsok (2).. Trener: Alen Melnjak.


Velik broj gledatelja koji su 60 minuta sportski i vrlo korektno navijali, u odličnoj rukometnoj atmosferi, prisustvovao je posljednjoj utakmici kojoj su Čakovčani kao superiorni bili domaćini u Prvoj ligi sjever, u buduće će nadamo se u istom broju prisustvovati utakmicama Premier lige.


Bila je to utakmica u kojoj su domaći do očekivane i zaslužene pobjede došli rutinskom igrom , igrali su dobro, koliko im je trebalo za dva nova boda , da i dalje pred posljednje prvenstveno kolo ostanu neporaženi.
Prvi dio susreta završili su vodstvom od sedam razlike (22:15), isti omjer bio je i početkom drugog poluvremena. Kvalitetni sastav gostiju nije se predao, koristio je greške domaćih i u finišu susreta, tri, četiri minute pred kraj „došao“ na samo -1 (34:33). Što je bio znak domaćima da zaigraju ozbiljnije i završe susret očekivanim rezultatom – pobjedom +5 razlike.


Iza toga bilo je ugodno prisustvovati pobjedničkom slavlju brojnih gledatelja i igrača već na terenu, kasnije i van terena gdje su pak odlični domaći organizatori pripremili svima prigodni bograč za zajedničko druženje. Šteta da u HRS-u nisu imali „sluha“ poslije utakmice predati domaćima pehar za superiorno osvojeni naslov prvaka, ostavili su to za posljednje prvenstveno kolu u Bjelovaru gdje Čakovčani očekuju završiti prvn3stvo bez poraza, gdje pak su već sada za tu utakmicu sve ulaznice rasprodane.


Još nešto za kraj, Čakovčani su sucima koji završavaju aktivnu karijeru, a riječ je o najboljem hrvatskom sudačkom paru prije početka susreta predali prigodne poklone što također pokazuje kako se u čakovečkom klubu odlični radi i ništa ne prepušta slučaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije