I.RUKOMETNA LIGA SJEVER

RUKOMET Unatoč porazu, Čakovčanci se veselo vratili kući

Unatoč porazu Čakovčani su s brojnim navijačima slavili i veselo se vratili u Čakovec

BJELOVAR – ČAKOVEC 34:31 (18:15)


BJELOVAR – Dvorana Europskih prvaka. Gledatelja: 450. Suci: Josip Cepanec (Turčin) i Dalibor Dragočajec (Novska).


BJELOVAR: Prvonožac, J. Čulo, Grubišić 6, Trninić 3, Lukačec 1, Jurjević 4, L. Čulo 1, Došljak,Saraja, Pedić 1, Poljak, Marić, Baković 10, Kozić 5, Tuković, Šimunović 3. Trener: Miroslav Habijanec.


ČAKOVEC: V. Horvat,Martinez, Hozjan 4, Friščić 2, Zadravec 1, Tkalčec 4, Kranjec, Sklepić 5, Vuković, Varošanec, E. Horvat, Toplek, Tompić 8, Horvatić 1, Goričanec 5, Malović 1. Trener: Josip Borković.


Prvi poraz tek u posljednjem prvenstvenom kolu. Unatoč toga Čakovčani su s brojnim gledateljima koji su ih u Bjelovar došli podržati i pobjedničkim peharom koji su primili kao prvaci Lige, slavili i veselo se vratili u Čakovec. Jer sada su i službeno prvaci i u idućoj ćemo ih sezoni gledati kao članove Premier lige, zajedno s rukometašima Zagreba, Nexea, Sesveta, Dubrave.


Tijekom susreta u Bjelovaru bilo je vidljivo, što je i razumljivo da su se malo opustili, domaći kojima je utakmica bila neobično važna za osvajanje 2.mjesta na tablici koje im omogućava igranje kvalifikacija to su iskoristili i prvi dio susreta završili vodstvom 18:15. U drugom su dijelu susreta Čakovčani zaigrali bolje i taj je dio završen 16:16, nedovoljno međutim da rezultatski stignu domaće. Kojima pobjeda nije bila dovoljna, jer će u kvalifikacije ekipa Siska.


Poraz u Bjelovaru nikako ne umanjuje konačni uspjeh, u klubu su već počele pripreme za novu sezonu.
Jedno je međutim sigurno, rukomet se je nakon uspjeha rukometaša Čakovca i rukometašica Zrinskog na velika vrata vratio u Čakovec i Međimurje. Zato se s pravom očekuje da će odgovorni to znati cijeniti i podržati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije