međimurske nogometne lige

NOGOMETNA NEDJELJA Pobjeda Sloge/Š protiv Spartaka, Croatia i Zasadbreg miroljubivo, Sloga/Č slavila u Dekanovcu

Gosti su slavili čak u 8 susreta

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Nogometna nedjelja na Međimurskim travnjacima donijela je 18 odigranih utakmica u 5 međimurskih liga u kojima su domaćini slavili u 6 utakmica, bez pobjednika završile su 4 dok su gosti slavili u 8 susreta.

U Međimurskoj Premier ligi Sloga je u Štrigovi pobjedila Spartak 2:1. Spasić je doveo domaćina u vodstvo u 15. minuti da bi gosti poravnali preko Orehovca u 33. minuti. Pogodak vrijedan pobjede postigao je Perkušić u 47. minuti.

U 1. Međimurskoj ligi u Donjoj Dubravi Dubravčan je pobijedio Sokol 3:2. Gosti su poveli u 29. minuti pogotkom Horvata da bi Gontijo povisiuo rezultat na 0:2. U nastavku domaćin u 63. smanjuje, u 75. Kvezić poravnava dok u drugoj minuti sudačke nadoknade Rebrek postiže pobjedonosni pogodak.

U 2. Međimurskoj ligi Sloga je u poslijednjim trenucima utakmice pogocima Agapita u 90. te Jurića u drugoj minuti sudačke nadoknade pobjedila Mladost u Dekanovcu. Domaćin je u 66. minuti imao kazneni udarac ali je u dva pokušaja odličnim intervencijama udarce Bajsa zaustavio gostujući vratar Budimir.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Sloga (Š) – Spartak 2:1, Međimurec – Mladost Komet 4:2, Jedinstvo (GM) – Nedelišće 2:2,
Podturen – Centrometal 2:0, Dinamo (P) – BSK 0:1, Draškovec – Bratstvo (J) 1:1, Bratstvo (SV) –Mladost (SM) 2:3,

I. MEĐIMURSKA LIGA

Croatia – Zasadbreg 77 2:2, ČSK – Kraljevčan 38* 2:5, Trnava – Strahoninec 1:2, Dubravčan – Sokol 3:2,
Hodošan – Omladinac (NSR) 5:1, Polet (P) – Naprijed 3:1, Venera PMP – Plavi 2:0.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Mladost (D) – Sloga (Č) 0:2, Jadran – Mali Mihaljevec 1:1, Pobjeda – Radnički 1:2, Budućnost (M) – Mladost (I) 2:0, Vidovčan – Hajduk (B) 1:2, Sloboda (S) – Borac PMP 4:2, Mura – Pušćine 2:2,

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Sloboda (M) – Drava (DM) 1:1, Borac (DH) – Otok 1:2, Budućnost (P) – Graničar (N) 1:2, Drava (K) – Omladinac (DS) 6:0. Jedinstvo (NSnD) je slobodno.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Parag – Donji Koncovčak 2:3, Trnovec – Hajduk (Š) 6:0, Bratstvo (P) – Omladinac (M) 0:5, Šenkovec – Dubrava 1:6, Napredak – Torpedo 0:5.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije