KAKO JE BILO NA NOGOMETNIM TERENIMA?

NOGOMETNA NEDJELJA Derbi pripao Međimurcu, Omladinac/NSR slavio u Zasadbregu, Sloga/ČK u sudačkoj nadoknadi pobijedila Borac PMP

Nedjelja nam je donijela zanimljive utakmice na međimurskim travnjacima

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Sedamnaest utakmica donijela je nogometna nedjelja u kojima su u 8 slavili domaćini, 2 su odigrane bez pobjednika, dok su u 7 pobijedili gosti.

U Premier ligi derbi kola a po mnogima i prvenstva odigran je u Dunjkovec-Pretetincu između Međimurca i Nedelišća a završio je pobjedom domaćina od 2:1. Utakmica odigrana pred oko 800 gledatelja, gosti su bolje ušli u utakmicu te stvorili dvije izgledne prilike za pogodak koje nisu realizirali. Kazna stiže u 31. minuti nakon dvojbenog prekršaja i slobodnog udarca Horvat postiže pogodak za 1:0.

U 45. minuti gosti traže kazneni udarac ali sudac Aldić ništa ne svira. U nastavku utakmice Jelovečki u 53. minuti poravnava dok Mraz u 55. postiže pobjedonosni pogodak. Bilo je tu još traženje domaćina u 62. minuti kaznenog udarca ali i nervoza kako na klupama tako i na terenu. Jedinstvo je u Gornjem Mihaljevcu savladalo Mladost/SM 1:0 autogolom Tarandeka u 20 minuti.

Spartak je ostvario važnu pobjedu protiv Centrometala. Pobjedonosni pogodak postigao je Sumikawa u 65. minuti. Sloga je pogotkom Perkušića od 16. minute savladala BSK.

U 1. Međimurskoj ligi Omladinac/NSR je bio bolji u Zasadbregu pogocima Suzukija od 24. te autogolom Purića u 86. minuti.

U 2. Međimurskoj ligi u Turčišću Borac PMP je protiv Sloge poveo do 31. minute 2:0 golovima Patafte u 9. te Košaka u 31. minuti. Gosti u 66. i 85. golovima Akagija poravnavaju na 2:2 dok Agapito sa dva pogotka u sudačkoj nadoknadi donosi Slogi veliko slavlje. Također i u Miklavcu u utakmici Budućnosti i Pušćina gosti su bolje ušli u utakmicu te su pogocima Motonage u 17. i 31. minuti poveli 0:2. Domaćin u 45. minuti smanjuje preko Antonovića dok Majerić sa dva pogotka u 64. i 90. minuti donosi svojoj ekipi pobjedu.

U 3. Međimurskoj ligi skupina A Budućnost je u Podbrestu savladala Dravu iz Donjeg Mihaljevca te samim time je prepustila posljednje mjesto Jedinstvu/NSND.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Spartak – Centrometal 1:0, Sloga (Š) – BSK 1:0, Međimurec – Nedelišće 2:1, Jedinstvo (GM) – Mladost (SM) 1:0

Subota: Podturen – Mladost Komet 2:3, Dinamo (P) – Bratstvo (J) 1:0, Draškovec – Bratstvo (SV) 2:1.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Zasadbreg 77 – Omladinac (NSR) 0:2, Croatia – Kraljevčan 38* 0:2, ČSK – Sokol 1:3, Trnava – Venera PMP 3:6, Dubravčan – Plavi 1:0,

Subota: Hodošan – Naprijed 2:0, Polet (P) – Strahoninec 1:1,

II. MEĐIMURSKA LIGA

Borac PMP – Sloga (Č) 2:4, Mladost (D) – Mali Mihaljevec 1:1, Jadran – Mladost (I) 0:1, Pobjeda – Hajduk (B) 1:2, Budućnost (M) – Pušćine 3:2, Vidovčan – Mura 2:2,

Subota: Sloboda (S) – Radnički 3:0,

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Budućnost-Drava (DM) 5:2,

Subota: Budućnost (P) – Drava (K) – Otok 5:0, Omladinac (DS) – Graničar (N) 2:2, Borac (DH) – Jedinstvo (NSnD) 5:3. Sloboda (M) je bila slobodna.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Parag – Bratstvo (P) 9:4, Šenkovec – Donji Koncovčak 2:3, Napredak – Omladinac (M) 0:6, Trnovec – Dubrava 2:0, Hajduk (Š) – Torpedo 1:3.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije