NOVA SEZONA

SVE JE SPREMNO Članovi Teniskog kluba Prelog uredili terene i krenuli s novom sezonom

Tijekom cijelog ovog mjeseca, članovi Teniskog kluba Prelog okupili su, na nekoliko zajedničkih radnih akcija, gdje su odradili sve što je potrebno za početak nove teniske sezone na otvorenim terenima

Kompletno su se dva puta povaljali svi tereni, nanio se sloj tenisita, ostrugali su se tereni (trave, mahovine, stari sloj tenisita) te očistile i uredile svlačionice.

Ujedno se postavilo 9 blendi, montirale nove ravnalice i povlakači te uredili gornji i donji dio prostorija. Tako su 25. ožujka tereni službeno otvoreni za igranje!

Ove godine Teniski klub Prelog nudi nekoliko novih tipova članarina poput članarine za podršku radu kluba koja iznosi 20 €, a dobije se 5 termina gratis. Godišnja članarina za seniore iznosi 8 € + trošak radnih akcija 20 € koje član može odraditi tijekom godine i ne plaća taj iznos.

Članarine za umirovljenike, djecu i studente iznose 40 €, a zauzvrat svi koji plate članarinu dobivaju korisničko ime i lozinku od sustava online rezervacija te terene mogu koristiti tijekom cijele godine bez plaćanja.

Klub također organizira i klupsku ligu koja počinje već 01.04., sudjeluje u natjecanju 3.hrvatske lige koja počinje već 03.05. te ima tenisku školu za sve uzraste koja također počinje na uređenim otvorenim terenima od prvog travnja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije