PREMIER LIGA

SUSJEDSKI DERBI Ove subote na Dinamov stadion u Palovcu stižu Spartanci iz Male Subotice

Očekuje nas nogometni spektakl koji će se prepričavati još dugo nakon posljednjeg zvižduka suca!

Uzbudljiv nogometni derbi očekuje se ovog vikenda, na Veliku subotu, kada će se susreti dva lokalna rivala, NK Dinamo Palovec i NK Spartak Mala Subotica. Klubovi će se suočiti na Dinamovom stadionu u Palovcu, ali zasigrno će zavibrirati cijelom općinom Mala Subotica!

I dok je Dinamo Palovec s obzirom na trenutno stanje na tablici jasno označen kao favorit, ne možemo zanemariti duh Spartakovih igrača, koji nisu spremni tek tako predati bodove. Očekujemo se vidjeti hoće li Dinamovi “vitezi” doista pokazati svoju snagu ili će NK Spartak, na terenu pokazati kvalitete baš poput spartanskih ratnika, koje su bile ključne za iznenađujuće pobjede.

Pod vodstvom trenera Josipa Fažona, Dinamo Palovec je u formi kao nikada prije, a Spartakov trener Denis Pokos spreman je izvući sve adute iz rukava kako bi pokazao da se veličina ne mjeri samo brojem bodova na tablici.

Stoga, dođite u subotu, 30.3. (Velika Subota), u 15:30h. na stadion NK Dinamo u Palovcu i budite dio povijesti lokalnog nogometa! Očekuje vas nogometni spektakl koji će se prepričavati još dugo nakon posljednjeg zvižduka suca!

Fotogaleriju derbija prošle jeseni pogledajte na ovoj poveznici:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije