šareno i veselo

VIDEO/FOTO Uz glazbene i plesne nastupe svih generacija i Zrinsku gardu otvoren je 23. Sajam cvijeća u Prelogu!

Sajam cvijeća u Prelogu svake godine okuplja sve više izlagača, ali i posjetitelja koji u tri dana trajanja osim kupnje krasnih primjeraka cvijeća i sadnica imaju prilike uživati u raznolikom programu

Danas s početkom u 17 sati bilo je i svečano otvorenje kojem je prisustvovala Zrinska garda, a posjetitelji su uživali u preslatkim izvedbama mališana Dječjih vrtića Vesela loptica i Fijolica, te nastupu Udruge Kalinka i plesno scenskim nastupima Udruge umirovljenika Prelog, kao i Pjevačkog zbora Grada Preloga.

Svoje zadovoljstvo velikim odazovom izlagača nije krio gradonačelnik Ljubomir Kolarek koji nam je ovom prilikom najavio i buduće planove:

-Ove godine imamo 42 izlagača, više nemamo niti kapaciteta. Meni je ovo osobno i izazov da u narednom četverogodišnjem razdoblju uredimo ovaj Trg dr. Franje Tuđmana i povežemo ga s Trgom sv. Jakoba i Trgom Slobode u jednu funkcionalnu cjelinu. Tako bi omogućili i širenje obujma Sajma cvijeća na prostore sva tri trga. Interes je veliki, jer ovaj sajam u Prelogu i nadolazeći u Ludbregu su dva sajma na kojima izlagači i proizvođači cvijeća naplaćuju svoj cjelogodišnji trud. Kada u nedjelju navečer dolazim na Trg, a izlagači s osmijesima na licima napuštaju Prelog znači da su zadovoljni, a sigurno su zadovoljni i svi posjetitelji i kupci.

-Sajam je ujedno i uvod u ljeto u Prelogu, bliži nam se i otvorenje sportskog parka Damir Dominić u Oporovcu, tu je i već tradicionalna Prvomajska biciklijada. – zaključio je gradonačelnik.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije