UGODAN PETAK

FOTO Čakovečka tržnica: meka lokalnih delicija i ugodne atmosfere

Današnji dan na čakovečkoj tržnici obilježen je živahnim ritmom lokalnog života

Mnoštvo mještana prošetalo se kroz šarenilo te su uživali u bogatstvu domaćih proizvoda, ispunjenom ugodnim mirisima i osmjesima prodavača i kupaca.

Centar grada bio je živopisan prizor, obasjan suncem koje je milovalo štandove prepune svježeg voća i povrća. Posjetitelji su razgledali ponudu raznolikih proizvoda, a mnogi su pronašli poslastice za svoje kuhinje.

Posebno su privlačile pozornost raznovrsne ponude povrća. Flanci kelja, omiljeni sastojak mnogih tradicionalnih jela, nudili su se po iznimno pristupačnoj cijeni od 0.20 eura. Brokula i flanci paprike također su bili dostupni po cijeni od 0.60 eura, dok je crveno zelje očaravalo kupce istom cijenom. Slatki feferoni, savršen dodatak brojnim jelima, mogli su se pronaći po cijeni od 0.80 eura.

No, uz povrće, voće je također privuklo mnoge kupce. Svježe jagode, simbol proljeća i osvježavajući desert, bile su po cijeni od 3 eura za 500 grama.

Osim što su se opskrbili svježim namirnicama, posjetitelji su uživali u opuštenoj atmosferi tržnice. Razgovori s prodavačima o najnovijim proizvodima, razmjena recepata i savjeta za pripremu jela samo su dodatno obogatili iskustvo posjeta čakovečkoj tržnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije