M. Subotica: Više od 180 učenika sudjelovalo u Rekreativnoj školi

Minulog petka, 28. rujna na školskim sportskim terenima u Maloj Subotici, održana je 5. Rekreativna škola na kojoj su sudjelovali učenici od petog do osmog razreda. Više od 180 učenika sudjelovalo je u rekreativnom natjecanju koje su zajednički organizirali Udruga sportske rekreacije “Sport za sve” Mala Subotica i OŠ Tomaša Goričanca Mala Subotica.

Natjecanja su se odvijala u 5 disciplina. U disciplini Viseća kuglana prvo mjesto osvojio je Stjepan Marčec iz 6.b razreda, druga je bila Tatjana Podvezanec (6.a), a treća Karla Grašić (7.a). Lana Požgaj (8.b) pobijedila je u Gađanju loptom, dok su drugo i treće mjesto osvojili Ina Novak (8.a) i Martin Lajtman (8.a).

U Pikadu najbolji je bio David Goričanec (8.a), drugo mjesto osvojila je Melani Milijančić (6.c), a treće Lovro Jelenić (7.c). Najprecizniji u Bacanju potkove bio je Karlo Šafarić (7.c), dok je  Davor Horvat (7.b) osvojio drugo, a Antonio Lončarić (7.a) treće mjesto. Patrik Križaić  iz 8.a razreda bio je najprecizniji u Nabacivanju kolutova, druga je bila Melani Kolarić (7.c), dok je Neven Hlišć (8.b) osvojio treće mjesto.

I ove godine je medalje osvojilo 15 različitih učenika i učenica, tj. nikome nije uspjelo osvojiti dvije medalje, mada su svi mogli učestvovati u 5 disciplina. Još jednom se pokazalo da u rekreativnim natjecanjima svi imaju podjednake šanse za uspjeh, bez obzira na spol i dob natjecatelja.

Tri prvoplasirana natjecatelja u svakoj su kategoriji nagrađeni medaljama. Natjecanje je provedeno pod pokroviteljstvom Općine Mala Subotica i USR Sport za sve Mala Subotica, a u sklopu obilježavanja Europskog tjedna kretanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije