ANKETA: Poništili smo anketu za gradonačelnike i načelnike, krećemo ispočetka!

Portal eMedjimurje.hr nakon ankete za župana Međimurske županije koju provodimo putem Facebook profila eMedjimurja, a u kojoj smo do sada zaprimili 748 glasova – ne anonimnih nego javnih, onih Facebook korisnika.

Na portalu eMedjimurje prvi provodimo veliku online anketu za sve općine i gradove Međimurske županije!

S anketom za međimurske načelnike i gradonačelnike započeli smo jučer i do sada je bilo zabilježeno preko 2200 glasova! Uvidom u pozadinu glasovanja ankete ponajviše za Grad Čakovec i naravno, ostale gradove i općine – uvidjeli smo da u velikom broju pojedinci višestruko puta za redom ponovno ispunjavaju anketu kako bi se pojedinim kandidatima povećao broj glasova.

U pozadini glasovanja vidimo kojim kandidatima se “pumpaju” tj. povećavaju glasovi, stoga nemojte nadalje istu stvar pokušavati jer ćemo idući četvrtak s objavom rezultata objaviti i kandidate kojima su se glasovi “napumpali” nauštrb drugih.

Od danas ponovno krećemo s anketom ispočetka, te vas sve koji ste već dali svoj glas kandidatima –  pozivamo da ponovno ispunite anketu (samo jednom!) za kandidata iz svoje općine ili grada.


LINK ZA GLASOVANJE VIŠE NIJE AKTIVAN

(Anketa za gradonačelnike i načelnike je anonimna i vrlo kratka) 

Ankete se provode zaključno sa srijedom 15.5.2013. godine


Članak objavljen u srijedu, 9.5.2013.

Nakon četiri godine žitelji naše županije 19. svibnja 2013. godine mogu ponovo odlučivati o vođama svojih općina, gradova i županije, te bi trebali svoje pravo i građansku dužnost shvatiti ozbiljno.

Kao što smo i najavljivali portal eMedjimurje.hr provodi anketu za budućeg župana, načelnike i gradonačelnike u našoj županiji. Ankete se provode do srijede 15. svibnja 2013. godine.

Na našoj Facebook stranici ovaj tjedan započeli smo s anketom za župana Međimurske županije.

Postavili smo vam pitanje: Kome ćete dati svoj glas na izborima za međimurskog župana 19.5.2013.?


>>> Anketu možete ispuniti klikom ovdje – Tko će biti međimurski župan? (Anketa zatvorena)

Na portalu eMedjimurje.hr, nakon što smo prvi puta poništili anketu zbog nabijanja glasova, krećemo ispočetka s provođenjem ankete za lokalne izbore 2013. godine. Anketa se odnosi na izbor načelnika u svim općinama Međimurske županije i gradonačelnika u gradu Čakovcu, Prelogu i Mursko Središću.


>>> Anketu možete ispuniti klikom na:
Međimurski gradonačelnici i načelnici (Anketa zatvorena)

(Anketa za gradonačelnike i načelnike je anonimna i vrlo kratka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije