JOŠ MALO!

ANKETA Hoćete li večeras gledati Eurosong?

Danas je uzbuđujuća večer za glazbene entuzijaste diljem Europe jer počinje prva polufinalna večer Eurosonga u švedskom Malmöu

Ovo je 68. izdanje jednog od najvećih glazbenih događaja godine, a svi su nestrpljivo očekivali početak spektakla.

Hrvatska će biti zastupljena pjesmom “Rim Tim Tagi Dim”, izvedbom Baby Lasagne, koji će se boriti za ulazak u finale. Njihov nastup zakazan je kao sedmi po redu, a prema prognozama kladionica, hrvatski predstavnik drži titulu prvog favorita ovogodišnjeg natjecanja.

Hoćete li večeras gledati Eurosong?

Vidi rezultate

 

U prvoj polufinalnoj večeri natjecat će se 15 država, od kojih će samo njih deset osigurati mjesto u finalu. Osim Hrvatske, prema kladionicama se očekuje da će se u finale plasirati Ukrajina, Litva, Irska, Finska, Luksemburg, Cipar, Portugal, Poljska i Srbija.

Večer će biti obogaćena i nastupima legendarnog Johnnyja Logana, koji je donio pobjede Irskoj 1980. i 1987. godine, te mladog talenta Benjamina Ingrossa, koji je bio predstavnik Švedske na Eurosongu 2018. godine. Svi su uzbuđeni zbog mogućnosti da svjedoče novim glazbenim zvijezdama i nezaboravnim trenucima koji će obilježiti prvu polufinalnu večer Eurosonga 2024.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije