INTERVJU: Mirjana Marčec 290 uzvanika uživalo na svadbi u Hotel Parku

Jurica i Jasmina Marčec iz Nedelišća krenuli su u bračnu luku u mjesecu kolovozu. Svadbena svečanost  trajala je dva dana uz veliki broj gostiju –  velik broj njih od oko 290 okupio se na proslavi njihovog najvažnijeg dana. Majka od Jurice, Mirjana Marčec, vlasnica cvjećare Latica iz Nedelišća sa zadovoljstvom priča o najvažnijem danu njenog sina.


eMedjimurje.hr: Za uspješnu svadbu potrebno je odabrati mjesto za svadbenu svečanost, zašto ste se Vi kao roditelji novopečenih mladenaca odlučili za Hotel Park Čakovec?

–    Odluka za odabir lokacije svadbene svečanosti je bila sinova, ja sam Jurici i Jasmini predložila Hotel Park, pošto se bavim aranžiranjem prostora za svadbe, dekorirala sam tako u svom radnom vijeku više puta i Hotel Park, uvijek mi je prostor i ambijent u hotelu bio lijep.  Imam dva sina koja su se oženila u istoj godini u razmaku od šest mjeseci, obojica su se sami odlučili za odabir lokacije svoje svadbe.

eMedjimurje.hr: Organizacija svadbe i svadbene svečanosti je zahtjevan posao, kako su tekle pripreme i dogovor oko organizacije svadbe s osobljem Hotela Parka?

–    Da, u pravu ste organizacija je veliki posao, pogotovo ako je svadba velika kao što je bila naša imali smo preko 290 uzvanika s time da je svadba bila dva dana, no osoblje Hotela Park nam je uvelike olakšalo samu organizaciju. Najviše me dojmilo što je komunikacija oko dogovora bila izvrsna. Na samo tri dogovora s gospodinom Arsenom dogovorili sve detalje oko same svadbene svečanosti.

Dogovoriti smo menije jela za dva dana, čak smo i dio hrane i pića imali svoje, tako da su izrazito fleksibilni i idu na ruku, naravno uz potrebne papire za ispravnost hrane koju smo mi dostavili. Imali smo puno gostiju izvan Hrvatske te nam je odgovaralo i noćenje u hotelu. Moram i tu pohvaliti Hotel Park koji nam je dao pristupačne cijene za smještaj naših gostiju, a mladenci su na poklon dobili i apartman za noćenje.


eMedjimurje.hr: Kako je protekao dan svadbene svečanosti Vaših mladenaca, što možete reći o hrani, osoblju, ambijentu i ukupnom dojmu?

–    Sam čin vjenčanja održao se  u crkvi u Nedelišću, a proslava u Hotelu Park je bila organizirana već od ručka i opet moram pohvaliti profesionalnost osoblja u hotelu. Organizacija svadbe  i posluživanje naših gostiju je bila iznad svakog nivoa. Trebalo je poslužiti sljedove jela za 290 uzvanika, no hrana je na stol dolazila svježa i topla uz savršenu dekoraciju tanjura. Kolovoz je bio jako vruć mjesec, no u samoj sali klimatizacija je radila izvrsno, tako da smo uz zvukove benda mogli uživati do ranih jutarnjih sati.

Malo sam se pribojavala kakva će biti hrana i hoće li posluga idući dan biti umorna, no zbilja nemam zamjerki za organizaciju, sve je bilo kao što smo dogovorili.  Kao što sam prije napomenula u istoj godini sam organizirala dvije svadbe, drugi sin se oženio nakon šest mjeseci i odluka je kao i kod Jurice i Jasmine bila da se mladi  sami odluče za lokaciju svadbe.

On se odlučio za drugu lokaciju svadbene svečanosti, no zaista smo se malo razočarali.Proslava je trajala jedan dan bez noćenja naših gostiju. Cijena je bila za jedan dan svadbe identična cijeni proslave koju smo imali u hotelu dva dana, još k tome uz noćenja naših gostiju. Ni kvaliteta usluge i sama organizacija nisu zadovoljili naša očekivanja.

eMedjimurje.hr: Kakvi su bili dojmovi Vaših gostiju?

–     Još danas naši gosti pričaju o kvaliteti hrane, profesionalnosti i ljubaznosti  konobara. Sve vam govori činjenica da je šestero naših gostiju nakon naše svadbe organiziralo svadbenu svečanost u Hotelu Park!

Najnovije