Josip Šegović i Vesna Halić: Hvala biračima, podržite nas i u nedjelju

– Ovim putem htjeli bi se zahvaliti svim biračima koji su izašli na glasanje u prvome krugu lokalnih izbora u Općini Mala Subotica te time održali svoju građansku dužnosti, kao i posebno onima koji su prepoznali naš program za ravnomjeran razvoj cijele Općine Mala Subica – poručili su zajedno Josip Šegović, kandidat za načelnika Općine Mala Subotica i Vesna Halić, nestranačka kandidatkinja za zamjenicu načelnika.

Na pitanje da prokomentira razvojni program općine Mala Subotica kandidata Vladimira Domjanića te pokuša povući paralelu sa njihovim, Josip Šegović odgovara kako program nije imao prilike vidjeti, iako se zajedno sa suradnicima trudio doći do njega. Nada se da su barem glasači došli do njega kako bi oni mogli usporediti njihove programe i na temelju njih donijeti odluku kome će dati svoj glas i ove nedjelje 2. lipnja.

– Mi smo program napravili iz razloga da našim biračima prezentiramo ono što planiramo i da na temelju njega i odgovaramo pred biračima – rekli su Šegović i Halić.

– Koalicijski program distribuirali smo u sva kućanstva u Općini Mala Subotica u prvom krugu lokalnih izbora na poleđini letka i propagirali ga kroz skupove mještana koje smo jedini od svih kandidata za načelnika održavali diljem svih naselja Općine Mala Subotica i na taj način izravno pokazali da smo spremni saslušati mještane i čuti njihove prijedloge te kritike – rekao je Šegović.

Josipa Šegovića i Vesnu Halić podržava koalicijska lista Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske seljačke stranke, Međimurske stranke uz potporu Bloka umirovljenici zajedno.

– Svakako izađite na drugi krug lokalnih izbora ove nedjelje 2. lipnja na biračko mjesto na kojemu ste upisani i svoj glas dajte onima za koje smatrate da mogu učiniti više za Općinu Mala Subotica. Mi smatramo da možemo mnogo više od protukandidata jer kad se pogleda unatrag četiri godine, rijetki su oni koje će reći da naša Općina nije stagnirala – poručili su Josip Šegović i Vesna Halić.

Dio crtica programa za općinu Mala Subotica

– uređenje središta općine i središta svih naselja
– adaptacija objekata u vlasništvu općine
– otkup starih gruntišta u jezgri naselja
– izgradnja sustava odvodnje sa rekonstrukcijom cesta
– potpuna aktivacija Zone poduzetništva i izgradnja Poduzetničke zone Međimurja
– razvoj programa za zapošljavanje
– subvencija za legalizaciju objekata
– subvencije ratarima, stočarima i obiteljskim gospodarstvima
– osigurati porezne olakšice mladim obiteljima
– transparentna socijalna pomoć svima potrebitima
– više novaca za sport, kulturu i udruge
– briga za djecu predškolske i školske dobi
– stipendiranje studenata, pomoć mladima pri zapošljavanju
– izradom kvalitetnih programa osigurati sredstva
 iz EU fondova, državnog i županijskog   proračuna
– briga za starije i nemoćne
– briga za svakog pojedinog žitelja općine

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije