Josip Šegović novi trener Dinama iz Domašinca

U minulom jesenskom dijelu prvenstva NK Dinamo iz Domašinca u 1. međimurskoj ligi ostvarivao je osrednje rezultate koji su mu donijeli trenutno 11. mjesto prvenstvene ljestvice. U ocijeni protekle jeseni predsjednik kluba Josip Đurkin rekao nam je:

– Trenutnim plasmanom naše ekipe nikako nismo zadovoljni jer ona po samoj kvaliteti vrijedi puno više nego što rezultati pokazuju. Stoga smo odlučili da našeg dosadašnjeg trenera, igrača, sportskog direktora Stjepana Krznara oslobodimo ove obaveze kako bi se mogao posvetiti samo svojoj igri, a za novog postavimo Josipa Šegovića, odličnog trenera kojeg izuzetno cijenim i koji je to dokazao u Mladosti iz Palinovca s kojoj je u minuloj sezoni i u međimurskom kupu ostvario povijesne uspjehe.

Uz novog trenera pregovaramo i sa nekoliko kvalitetnih igrača koje namjeravamo dovesti kako bismo puno jači ušli u proljetni nastavak prvenstva u kojem želimo da postižemo vrlo dobre rezultate te da ostvarimo zacrtani cilj a to je da budemo na kraju prvenstva u vrhu prvenstvene ljestvice, kazao je Đurkin.

Trener Josip Šegović poznat je međimurskoj nogometnoj javnosti vodeći Dinamo iz Palovca te Mladost iz Palinovca. Baš u Mladosti Josip je ostvario odlične rezultate te kroz tri godine iz druge međimurske lige ju je odveo u sam vrh međimurskog nogometa.

– U Palinovcu sam proveo tri prekrasne i nezaboravne godine u kojima smo u prvoj postali prvaci 2. međimurske lige. U drugoj smo sezoni u 1. međimurskoj ligi ostvarili peto mjesto i izborili finale međimurskog kupa, a kasnije smo igrali pretkolo Hrvatskog kupa.

U trećoj smo postali viceprvaci 1. Međimurske lige i izborili u Međužupanijsku ligu ali smo odustali od nje također ponovno bili finalisti Međimurskog Kup-a i ponovno izborili igranje u predkolu Hrvatskog Kup-a. Kroz tri godine ostvarili smo preko 100 pobjeda računajući prvenstvo, kup i prijateljske te upravi, navijačima i simpatizerima kluba priuštili mnogo radosti i veselja. Stoga bih se zahvalio na odličnoj suradnji igračima te posebno predsjedniku Gordanu Horvatu.

Iako ste imali dosta ponuda ipak ste se odlučili za NK Dinamo iz Domašinca? Koji je razlog?

Prije svega za Dinamo iz Domašinca odlučio sam se jer je klub koji odlično funkcionira i koji je kvalitetno posložen. Dugo se poznajem sa predsjednikom Josip Đurkinom koji je u razgovoru iznio želju da preuzmem Dinamo što sam ja i prihvatio. Pratio sam dosta nakon odlaska iz Palinovca Dinamo koji ima kvalitetnu ekipu spoj mladosti i iskustva i koja ima veliki prostor za napredak.

Uz odlične odrađene zimske pripreme na kojima ćemo puno raditi na fizičkoj spremi i uz koje pojačanje siguran sam da ćemo ostvariti zacrtani cilj a to je da budemo među šest prvoplasiranih ekipa te da ekipu uigramo za naredno sezonu da ona napravi iskorak i za nešto više-završio je objektivni i realni novi strateg Dinama iz Domašinca Josip Šegović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije