Josip Šegović i Vesna Halić predstavili se mještanima Palovca

– Zalagat ćemo se za male ljude, pomagati udrugama u apliciranju projekata kako bi se dobilo za njih što više sredstava i van općinskog proračuna, rješavati obične probleme koje tište sve naše mještane i ono što smo i naglasili – vrata Općine Mala Subotica otvorena su za svakoga u bilo kojem trenutku – rekla je između ostalog u predstavljanju u Društvenom domu u Palovcu Vesna Halić, kandidatkinja za zamjenicu načelnika Općine Mala Subotica.

Koalicija HDZ – HSS – Međimurska stranka sa podrškom Bloka umirovljenici zajedno nakon Svetog Križa i Držimurca – Strelca, predstavila je predizborni program, kandidate sa liste za Općinsko vijeće sa nositeljem Mladenom Križaićem kao i kandidatkinju za zamjenicu načelnika Vesnu Halić te kandidata za načelnika Općine Mala Subotica Josipa Šegovića i u Palovcu, u Društvenom domu.

Želim da opet nešto pokrenemo

– Mnogi se pitaju, zašto se opet kandidiram? Govore mi: “Sedam godina si bio načelnik, imaš stalni posao, smireni život i vremena za obitelj”. Želim da ova sredina i sva naselja u našoj općini napreduju i da naša djeca od samih početaka imaju bolju budućnost. Neću govoriti o velikoj politici, tko je vodi i kako se vodi, jer možda nisam ni dorastao tome. Želim da odavde krenemo s radom i nešto pokrenemo, da proširimo pozitivnu energiju – rekao je Šegović.

Iskusniji i trezveniji razmišljam o boljitku općine na neki drugi način

– Očito je da sam imao ranije greške zajedno sa svojim suradnicima. U ove četiri godine imao sam dovoljno vremena za samopromišljanje i propitkivanje gdje smo to pogriješili. Sada iskusniji i trezveniji razmišljam o boljitku Palovca i cijele Općine na neki drugi način – istaknuo je Josip Šegović.

Preustrojiti Općinu da bude servis građanima

– Danas ovdje ne želim obećati brda i doline. Obećat ću samo da ćemo novim ustrojem samog tijela Općine i ureda Općine, postaviti da stvari funkcioniraju tako da Općina bude servis građana i da svatko od vas može doći na Općinu i da se tamo osjeća kao kod kuće. Općini nije svrha da šalje opomene za kazne, komunalne naknade, da nas pazi jesmo li gdje pogriješili. Mi želimo uz vašu suradnju i sugestije da zajednički donosimo odluke i da vidimo gdje su te poteškoće na koje nalazimo. Općina mora biti otvorena za svakoga od vas – rekao je između ostalog Šegović.

Radnici na javnim radovima trebaju pomagati potrebitima u općini

– Kada sam spomenuo preustroj ureda, napominjem da pozdravljam rad koji se vrši na ovim javnim radovima, ali smatram da se ti radnici koji su došli na Općinu mogu bolje rasporediti, pogotovo prema našim starijim mještanima kojima je pomoć očigledno potrebna. Javni radnici neće biti samo na cesti već će stajati na raspolaganju potrebitima i doći će na poziv ako je potrebno nacijepati drva onima kojima je to potrebno, počistiti snijeg ili pak im primjerice pokositi travu.

Mnogi koji su se odazvali predstavljanju programa, pitanjima su zasipali kandidata za načelnika Josipa Šegovića koji je za sve odvojio vremena te sa njima porazgovarao.

Predstavljanje članova sa Općinske liste te kandidata za načelnika i zamjenicu načelnika koalicije HDZ – HSS – Međimurska stranka danas u četvrtak održava se u Domu kulture u Maloj Subotici s početkom u 19.30 sati, na koji su pozvani svi mještani sa svojim pitanjima, sugestijama, prijedlozima i kritikama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije