ZANIMLJIVE BROJKE

REZULTATI ANKETE Evo koga Međimurke i Međimurci žele vidjeti u premijerskoj fotelji

U našoj anketi je sudjelovalo više od 1.045 ispitanika, što ukazuje na veliki interes građana za politička zbivanja.

Sedamnaesti travnja će biti dan koji će se pamtiti po političkim previranjima, jer se očekuje izlazak na izbore diljem zemlje.

Uoči ovih važnih izbora, proveli smo anketu među našim čitateljima, pitajući ih koga bi radije vidjeli u premijerskoj fotelji- Zorana Milanovića ili Andreja Plenkovića.

U našoj anketi je sudjelovalo više od 1.045 ispitanika, što ukazuje na veliki interes građana za politička zbivanja. No ono što je još značajnije su rezultati samih anketa. Velika većina, čak 787 od ukupnog broja sudionika, što iznosi 75 posto, izjavila je da će svoj glas dati Zoranu Milanoviću. S druge strane, Andrej Plenković osvojio je 258 glasova, što čini 25 posto glasova.

Reziltati ankete

Milanovićeva iznimno visoka podrška u Međimurju može ukazivati na nezadovoljstvo birača s trenutnom političkom situacijom. S druge strane, Plenkovićeva manja podrška sugerira moguće izazove s kojima se suočava njegova politička stranka uoči izbora.

U svakom slučaju, ovi rezultati otvaraju mnoga pitanja i čine izbore sedamnaestog travnja još zanimljivijim. Građani će imati ključnu ulogu u oblikovanju političke budućnosti zemlje, a rezultati izbora bit će od presudnog značaja za hrvatsku političku scenu u godinama koje dolaze.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije