o odluci ustavnog suda

MILANOVIĆ SE OBRAĆA JAVNOSTI: ‘Ne bih se složio da je ovo državni udar. Ovo je priprema za državni udar’

Zoran Milanović govori o odluci Ustavnog suda koji mu je zabranio da bude mandatar čak i ako podnese ostavku

Zoran Milanović od 17 sati komentira odluku Ustavnog suda koji mu je zabranio da bude mandatar čak i ako podnese ostavku, piše Večernji list.

 Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović ustvrdio je ranije danas da svako drukčije tumačenje ugrožava višestranački parlamentarni demokratski ustavni poredak i vladavinu prava.

“Želio bih umiriti građani koji su ljuti, puno ih je. Neka to ostanu u sebi. Ono što su čuli od Ustavnog suda je ono što Ustavni sud može reći, ne može napraviti ništa. Izbori su gotovi, završili su voljom građani kako su završili. Prije mjesec dana su mogli prijetiti i to su radili. Toga sam se pridržavao i ja jer nisam htio ugroziti šanse. Nisam išao po skupovima. Oni mogu reći što hoće, ali ne mogu napraviti ništa”, kazao je Milanović uvodno. 

Milanović je ranije, podsjetimo, na Facebooku objavio fotografiju na kojoj su Oleg ButkovićBranko Bačić i predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović. Uz nju je napisao: “Danas u 17 sati reći ću vam što mislim o onome što je u ime Ustavnog suda danas rekao HDZ-ovac Miroslav Šeparović. A do tada pogledajte kako HDZ donosi odluke tzv. Ustavnog suda”, navodi Večernji list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije