Pozivamo vas na Hip hop i house vikend workshop!

Društvo športske rekreacije Woman Art jedinstveni je centar za rekreaciju, sport i ples na ovim prostorima. Razlikuje se po mnogobrojnim programima koje nude. Već drugu godinu zaredom u goste im dolazi Francuz Gyom Demba, profesor plesa, koji je osim baleta, jazza i drugih programa majstor Hip-hopa.

Idućeg četvrtka 5. rujna, petka 6. rujna i subote 7. rujna, Gyom Demba održava vikend radionice Hip hop-a i house-a u Čakovcu u fitness centru Woman Art (Centar Aurora, Franje Punčeca 2).

Želite li ovladati plesnim pokretima i naučiti nekoliko plesnih trikova svjetski poznatih plesača hip hop i house ritmova?
 

Ne propustite rezervirati svoje mjesto na radionici Hip hop-a. Bit će to puna 2 sata zabave uz prekrasnog majstora Hip hop-a!

Radionica traje tri dana – četvrtak 5.rujna, petak 6. rujna i subota 7. rujna.

Cijena:

• 80 kn po satu koji traje 2h

• 150 kn za 2 sata/dana pa ukupno imate 4h

• 170 kn za 3 sata/dana pa ukupno imate 6h

Obavezna prijava na broj 098/989 67 82 ili email: womanarts@gmail.com ili na Facebooku.

Pogledajte u videu Gyom Dembe djelić koji ćete naučiti kroz vikend radionicu:

Woman Art je sveobuhvatan fitnes centar zdravog načina življenja u kojem se svakom klijentu posvećuje puno pažnje i individualno se prati njegov napredak. Prostor se sastoji od recepcije, dvije velike dvorane za vježbanje, WC-a s tuševima i garderobe.

Dođite u Woman Art i priuštite svom tijelu zdrav i fit život uz certificirane trenere i programe koji ciljano ubijaju potkožno masno tkivo. Dobrodošle su žene i muškarci!
 

Nalaze se u poslovnom Centru Aurora, Franje Punčeca 2, Čakovec.

Sve informacije o programima i cijenama možete saznati na recepciji centra svakog dana od ponedjeljka do petka od 17:00 do 22:00 sati i subotom od 16:00 do 19:00 sati, ili možete nazvati na info broj: 098/989 67 82.

Isto tako možete nas potražiti na Facebook stranici “Woman Art – rekreacija i sport za žene”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije