Woman Art: Kružni trening za trbušne mišiće

Ovoga tjedna preporučujem set vježbi za trbušnu muskulaturu. Ljeto nam je stiglo, a naše pločice se ne nadziru jer ih pokriva debeli ili tanki sloj potkožnog masnog tkiva. Čarobna formula je 1.izbalansirana prehrana, 2.vježbanje, 3.odmor i 4.boravak u prirodi! točno tim redom moramo ići ka cilju.

Mišići neće narasti bez da ih ne nahranite jer morate znati da je zlatno pravilo (ponavljam) -nahrani, vježbaj, boravi u prirodi i odspavaj dovoljno kvalitetno ako želiš da narasteš. Mišić neće narasti ako nema dovoljno hrane, a za njega je to protein jer proteini u našem tijelu imaju gradivnu ulogu.

Oni grade kožu, kosu, nokte, mišiće itd. pa im je protein itekako potreban. Salatica nije protein(?) što sam imala prilike čuti, od salatice nećete narasti, mislim, hoćete ali ne onako kako vi to želite. Ugljikohidrati su sve voće, povrće (vaša salatica), žitarice i svi njihovi derivati bez kojih također ne možemo normalno funkcionirati.

Što želim reći, e pa dragi moji želim reći to da “krumpir je ugljikohidrat i ne jedi ga za živu glavu, a salata nije i nju jedi puno” govorite gluposti! Žene se boje krumpira, a trpaju se salaticama, ubijaju treningom i ne odmaraju, a sve kao krajnji cilj –pasti u nesvijest i umrijet muški. Proteini su vam u mesu, ribi, svježem kravljem siru, orašastim plodovima, gljivama, jajima, mahunarkama itd. Dijete vam neće pomoći u gradnji lijepog i skladnog tijela, ali kombinacija zlatne formule hoće. Jedite i dalje salatice, ali jedite i meso. Sami pripremajte hranu i kupujte samo namirnice koje su svojeg izvornog oblika, a izbacite konzerviranu koja vas ne hrani već deblja. Odluku donosite vi sami, Sretno!

Vaša trenerica Ivana

Trening “umri muški”! 🙂
Predlažem da radite tabata protokol uzevši ove četiri vježbe za trbušnu muskulaturu. Napravite 5-6 tabata.


Podizanje zdjelice u sjedeći položaj.


V-up, istovremeno podizanje gornjeg i donjeg dijela tijela u sjedeći položaj.


Plank s uporom na laktovima.


Velika sklopka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije