tamburaši

NAKON 27 GODINA Mačkovec predaje kormilo, Belica preuzima organizaciju 28. tamburaške smotre

Nakon 27 godina, Kulturno umjetničko društvo Mačkovec predaje organizaciju Smotre tamburaških sastava KUD-u Belica


Nakon više od četvrt stoljeća neumornog promicanja kulturne baštine i glazbene izvrsnosti, Kulturno umjetničko društvo Mačkovec s tugom je obavijestilo Zajednicu hrvatskih kulturno umjetničkih udruga Međimurske županije o nemogućnosti organizacije ovogodišnje Smotre tamburaških sastava i orkestara zbog tehničkih razloga.

Ipak, ljubav prema tamburaškoj glazbi neće izblijedjeti, jer će se 28. županijska smotra tamburaških sastava i orkestara ipak održati istoga dana kao što je planirano – 12. svibnja. Ovog puta, okupljanje će biti u Društvenom domu u Belici, pod budnim okom i organizacijskom palicom KUD-a Belica.

Nema sumnje da će KUD Belica, posebno njihova tamburaška sekcija koja je vjerno sudjelovala na svim dosadašnjim smotrama, biti izvrstan domaćin ovog 28. susreta najboljih međimurskih tamburaških sastava u svibnju. Njihova predanost i strast prema tradiciji garantiraju nezaboravno iskustvo za sve sudionike i posjetitelje.

Predsjednik odbora, Valentino Škvorc, ljubazno podsjeća sve potencijalne prijavitelje da rok za prijave ističe u srijedu, 17. travnja 2024. godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije