MISSICE

PUTOVANJE KROZ MEĐIMURJE Nezaboravna avantura kandidatkinja za izbor Miss beauty Varaždinske i Međimurske Županije

Direktorice Izbora Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, Brankica Capan Vučić i Barbara Bukovec, odlučile su da put prema samom izboru bude jedinstveno iskustvo za svoje kandidatkinje

Inspirirane željom da mladim djevojkama pruže nezaboravnu avanturu kroz beauty programe, školu modelinga, photo shootinge i istraživanje kulturnih dragulja našeg područja, organizirale su izlet kroz naše prekrasno Međimurje.

Uz podršku casting managerice Valerije Vlah, okupile su se u rane jutarnje sate i krenule u obilazak pitoresknog kraja. Njihova vizija je bila jasna – pružiti kandidatkinjama jedinstveno iskustvo koje će ih obogatiti i pripremiti za sam izbor.

Tijekom putovanja, snimali su turističko-kulturnu razglednicu, bilježeći sve važne znamenitosti karakteristične za Međimurje. Posjetili su grad Čakovec, uživali u spektakularnim pogledima s Vidikovca na Mađerkinom brijegu te se upustili u čarobni svijet Mlina na Muri.

Direktorice Izbora izražavaju iskrenu zahvalnost Turističkoj zajednici Međimurske županije koja je omogućila ovo nevjerojatno iskustvo.

Njihova podrška doprinijela je stvaranju nezaboravne avanture koja će ostati urezana u sjećanja svih sudionica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije