NE PROPUSTITE

GLJIVARSKO DRUŠTVO ‘SMRČAK’ Uskoro 25. Smrčkijada i otvorenje poučne gljivarske staze u Balogovcu

Uzbudljivi događaji približavaju se Nedelišću, jer se 20. travnja 2024. godine, u dvorani MESAP-a, održava jubilarna 25. Smrčkijada

Organizatori međunarodnog događaja, Gljivarsko društvo Smrčak Čakovec, najavljuju zanimljiv program koji će privući više od 400 gostiju iz raznih dijelova Hrvatske i Slovenije.

Smrčkijada je već dugi niz godina omiljeni događaj ljubitelja gljiva i gastronoma, a ove godine obećava još više uzbuđenja i zabave.

Posjetitelji će imati priliku uživati u bogatom programu koji uključuje degustaciju tradicionalnih jela s gljivama, predavanja o gljivama, te natjecanja u pripremi najukusnijih gljivarskih delicija.

No, to nije sve! Gljivarsko društvo Smrčak Čakovec također poziva sve zainteresirane na otvorenje Poučne Gljivarske Staze u parku šumi Balogovec, koje će se održati 1. svibnja 2024. godine.

Staza će pružit posjetiteljima priliku da istraže bogatstvo gljivarskog svijeta kroz edukativne panele, interpretativne ploče i prirodne staze. Ovo je izvanredna prilika za sve ljubitelje prirode da nauče više o raznolikosti gljiva te da uživaju u prekrasnom krajoliku parka šume Balogovec.

Pridružite nam se na jubilarnoj Smrčkijadi i otvorenju Poučne Gljivarske Staze kako biste doživjeli nezaboravne trenutke puna gastronomskih i edukativnih doživljaja u predivnom okruženju Nedelišća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije