FOTO: U Goričanu se okupilo 36 mladih obitelji s prinovama

Općina Goričan i ove je godine darivala svoje najmlađe stanovnike, a sve kako bi poboljšala svoju demografsku sliku i zadržala mlade obitelji u Goričanu. Zato sve više snage ulaže upravo u taj cilj ne pitajući koliko to stoji jer sve će im se to jednoga dana vratiti.

U petak, 9. prosinca 2016. u Multimedijalnoj dvorani općine Goričan okupilo se 36 mladih obitelji i njihovih prinova. U razdoblju od dvije godine Goričan je dobio 36 novorođenčadi koji su svi redom, uz pomoć svojih roditelja, ponosno primili dar Općine uz čestitku načelnika i pljesak okupljenih.

Načelnik općine Mario Moharić rekao je kako je prijašnjih godina u općini Goričan bilo rođeno i po 70-ak beba, no da je i sa sadašnjim brojem Općina bolja od većine međimurskih naselja.

– Uz darivanje najmlađih, Goričan ima najjeftiniji vrtić u Međimurju, Općina financira topli obrok za sve osnovnoškolce, a sva domaćinstva imaju pristup i brzom internetu. Vrlo brzo počinju radovi na izgradnji školske sportske dvorane koja bi svoja vrata trebala otvoriti već početkom iduće školske godine – rekao nam je načelnik Mario Moharić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije