KREATIVNOST I MAŠTA

FOTO Djeca iz Dječjeg vrtića ‘Ružica’ općinski park zavila u jesensko ruho

Dok je starija grupa 'Vjeverice' bila okupirana uređenjem, mlađa je slušala priču 'Juha od bundeve'

Općina Goričan u suradnji s Knjižnicom i čitaonicom Goričan te Dječjim vrtićem ‘Ružica’, posljednje ljetne zrake sunca iskoristila je kako bi općinski park zavila u jesensko ruho.

Dva uzastopna dana, 12. i 13. rujna dječica iz Dječjeg vrtića Ružica posjetila su Općinu Goričan kako bi svojom kreativnošću, maštom i razigranošću pomogla pri uređenju centralnog parka.

Dok je starija grupa ‘Vjeverice’ bila okupirana uređenjem, mlađa je slušala priču ‘Juha od bundeve’. Nakon posjete knjižnice mlađa grupa znatiželjno je koračala prema parku kako bi vidjela maskotu centralnog parku ‘Jesenka debeljka’ kojega su izradili njihovi stariji prijatelji.
Odličnu suradnju Općine Goričan i Dječjeg vrtića ‘Ružica’ potvrđuje i općinski načelnik Mario Moharić koji je priliku iskoristio kako bi istaknuo da podržavanjem suradničkog ozračja u vrtiću kreiramo uvjete za postizanje više razine zajedničke odgovornosti za djecu, prostor i cjelokupan odgojno – obrazovni proces.
U uređenju je sudjelovao i predsjednik USR ‘Prijatelji’ gospodin Zvonimir Lepoglavec svojom donacijom jesenskih plodova. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije