FOTO: Od Štrigove do Kotoribe Bađi sretan rođendan!

>> FOTO: Od Štrigove do Kotoribe Bađi sretan rođendan!

Ime Blaža Jakupaka-Bađe iz Donjeg Vidovca poznato je brojnim generacijama ugostitelja, političara i sportaša od Štrigove do Kotoribe. Ugostitelji ga znaju kao dugogodišnjeg voditelja najprestižnijih ugostiteljskih objekata bivšeg kotoripskog Bratstva, odnosno Grozda d.o.o.

U politici je znan kao jedan od najstarijih članova HNS-a. Politika ga je momentalno dovela na mjesto zamjenika općinskog načelnika Donjeg Vidovca. A sport? Jedan je od najstarijih i najuglednijih nogometnih djelatnika Međimurja i šire, dobitnik mnogih nogometnih znamenja. Već je peti mandat predsjednik NK Vidovčan.

U nedjelju prije podne za njega se spremalo iznenađenje, rođendanski bum. Znalo se je da danas 11. siječnja slavi jubilarni 70-ti rođendan. Znali su to nogometaši seniorskog sastava, znao je to načelnik Općine Josip Grivec, znali su to tamburaši KUD-a Donji Vidovec.

Pozvali su ga na “hitni” klupski sastanak. Sastanak, a on kao predsjednik o tome ništa ne zna? Ne sluteći “oluju” došao je u klupske prostorije. Bio je iznenađen, ganut… Fotografije će vam reći sve.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije