50 GODINA ZAJEDNO

ZLATNI PIR Gabrijel i Verica Friščić iz Kotoribe proslavili 50 godina zajedničkog života

Iako život nije uvijek bio lagan, Gabrijel i Verica uspjeli su prebroditi sve izazove zahvaljujući ljubavi, toleranciji i međusobnom razumijevanju

Gabrijel (77) i Verica (71) Friščić iz Kotoribe proslavili su značajnu obljetnicu – 50 godina zajedničkog života. Njihova ljubavna priča, ispunjena radostima, izazovima i zajedništvom, okrunjena je ovim velikim jubilejem, a proslava je započela svečanom misom zahvalnicom u kotoripskoj crkvi.

Predvodio ju je župnik Ivan Kljunić, koji je biranim riječima čestitao Gabrijelu i Verici na njihovom velikom jubileju. Istaknuo je vrijednost njihove ljubavi, vjere, ustrajnosti i predanosti jedno drugome kroz sve životne izazove koje su zajedno prošli. Zahvalio im je što su vjerni svojim zavjetima koje su izrekli pred Bogom prije pola stoljeća te što su ostali zajedno u dobru i zlu, u zdravlju i bolesti.

Sljedećeg dana, slavlje je nastavljeno u Gostionici Mlin, gdje su se okupili obitelj, rodbina i prijatelji. Gabrijelu i Verici najveće su bogatstvo njihova djeca: sin Dario sa snahom Ines i unukama Emom i Ninom, te kćer Željka sa zetom Nikolom i unukama Gabrielom i Gretom. Ova obitelj, okupana u ljubavi i podršci, čini srž njihovog života i središte njihove sreće.

Iako život nije uvijek bio lagan, Gabrijel i Verica uspjeli su prebroditi sve izazove zahvaljujući ljubavi, toleranciji i međusobnom razumijevanju. Njihova zajednička priča obilježena je mnogim usponima i padovima, ali su uvijek pronašli snagu da zajedno koračaju kroz život, dijeleći radosti i tuge, sreću i suze.

Uz srdačne čestitke i najbolje želje, želimo Gabrijelu i Verici još mnogo godina sreće, ljubavi i blagoslova u njihovoj zajedničkoj pustolovini života.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije