VELIKA LJUBAV

60 GODINA ZAJEDNO Katarina i Filip Vincetić iz Orehovice proslavili dijamantni pir

Katarina i Filip Vincetić iz Orehovice proslavili su dijamantni pir, šezdeset godina braka! Gospodin Filip je rodom iz Vularije, a gospođa Katarina iz Orehovice. Nakon vjenčanja 26. siječnja 1964. godine započeli su bračni život u Orehovici.

Tri godine kasnije suprug je pošao u Švicarsku, a još tri godine nakon toga pridružila mu se supruga, s tada petogodišnjim sinom Zvonkom. Dobili su i kći Anicu te nisu imali namjeru ostati u Švicarskoj “zanavek”. No prva zamisao o nekoliko godina rada u tuđini pretvorila se u puna tri desetljeća!

– Velika radost i ispunjenje stigli su nam rođenjem unučadi, a to su Neno, Kristina, Jasmina i Simona. No nikad nismo prestali sanjati o povratku u domovinu, u rodni kraj. Na kraju smo se 2001. godine i vratili tamo gdje je sve počelo, na svoje u Orehovicu. Naš dvor je naš dvor, naročito kad su djeca i unuci na njemu! – kažu “mladenci” Katarina i Filip Vincetić.

Rado se prisjećaju godina provedenih u Švicarskoj, ali Orehovica je njihov dom. Dijamantni pir u krugu obitelji proslavili su u subotu, 27. siječnja, dan nakon obljetnice, u jednom restoranu u Čakovcu. Bila je to svakako odlična prilika da sve najmilije vide na jednom mjestu, jer mladi su ostali živjeti u Švicarskoj.

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3590

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije