zlatni pir

ZLATNA OBLJETNICA Zvonari Mijo i Dragica Cofek iz Dunjkovca proslavili 50 godina braka

Mijo i Dragica su uzorna obitelj s četvero djece: sinovima Anđelkom, Danijelom i Tomislavom te kćerkom Gabrijelom

U subotu 27. travnja, u predivnoj atmosferi kapelice sv. Josipa radnika u Dunjkovcu, Mijo i Dragica Cofek r. Hrustek proslavili su svoju zlatnu obljetnicu – 50 godina braka. Ova obitelj je svojim primjerom zajedništva, ljubavi i predanosti ostavila dubok trag u svome mjestu.

Mijo i Dragica su uzorna obitelj s četvero djece: sinovima Anđelkom, Danijelom i Tomislavom te kćerkom Gabrijelom. Njihova obitelj sada je bogatija za četvero unučadi, koji su svakako veselo svjedočili ovom svečanom trenutku.

Na samom vrhuncu proslave, nakon svečane mise, župnik Ivan Herceg je s posebnom toplinom čestitao paru i uručio im zahvalnicu za izuzetan doprinos u održavanju i čišćenju kapelice sv. Josipa radnika. Mijo i Dragica posvećeno su služili svojoj župi kao zvonari od 1992. godine, a danas im u toj službi pridružuje sin Anđelko sa svojom suprugom.

Njihova 50. obljetnica braka obasjala je okupljene pjevače, djecu i sve prisutne, ostavljajući trajan dojam dubokog poštovanja i ljubavi koju ova obitelj njeguje već pola stoljeća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije