Sportski vikend: Međimurje ruši jesenskog prvaka?

U posljednjem jesenskom kolu 3. HNL istok trećeplasirano Međimurje u subotu od 14:00 sati dočekuje jesenskog prvaka Slaviju iz Pleternice.

U pretposljednjem 14. jesenskom kolu MŽNL Čakovec – Varaždin u subotu od 14:00 sati igrat će Mladost Komet – Varteks, Rudar – Graničar, Centrometal – Polet i Nedelišće – Plitvica, a u nedjelju Pušćine – Novi Marof, Naprijed – Zelengaj i Sloboda – Međimurec.

Parovi posljednjeg kola 1. ŽNL su Sloga (Č) – Mladost (I) u 10 sati, a od 13:30 sati Dinamo (P) – BSK, Sloboda (M) – Spartak, Kraljevčan 38 – Galeb, Mladost (Pal.) – Dinamo (D), Sokol – Mladost (SM), Polet (P) – Omladinac (NSR), Jedinstvo (GM) – Trnava.

U 2. ŽNL skupina A subotnji derbi igraju Hodošan – Strahoninec. Nedjeljni parovi su ČSK – Vidovčan, Drava (DM) – Budućnost (M), Croatia – Borac PMP, Otok – Dubravčan, Omladinac (DS) – Bratstvo (SV), Omladinac (M) – Dubrava, Jedinstvo (NSD) – Draškovec.

U 2. ŽNL skupina B u subotu igraju Hajduk (B) – Venera /u 14 sati/, Donji Koncovčak – Bratstvo (J) i Hajduk (Š) – Pobjeda te u nedjelju Zasadbreg 77 – Napredak, Zebanec – Mura, Mali Mihaljevec – Trnovec, Sloga (Š) – Vučetinec i Plavi (Pek.) – Šenkovec.

U 1. rukometnoj ligi za žene Zrinski je gost Osijeku. U 2 HRL sjever muški parovi su Čakovec – Nexe 2 i Prelog – Viro Virovitica. U 7. kolu 3. HRL sjever Nedelišće u subotu u 18:30 sati gostuje kod Ivanske, a Čakovec 2 od 17:00 sati kod Trnovca.

U 7. kolu 1. odbojkaške lige u subotu u 19:30 sati Centrometal gostuje kod Rovinja. U 2. ligi za žene Čakovec u subotu od 16:00 sati igra kod Daruvara, a Kaštel će u ponedjeljak igrati kod Varaždina. Odbojkaši Nedelišća u subotu u 18:00 sati dočekuju Mladost II.

U košarkaškoj A – 2 ligi u subotu u 17:30 sati u dvorani 1. OŠ Čakovec igraju Međimurje i Križevci. Parovi C lige su Kotoriba – Čakovec Globetka, Dubravčan – Rudar i Petrijanec Nedelišće u subotu u 18:00 sati sve tri utakmice te Donji Kraljevec – Prelog (nedjelja 16:00 sati).

Odlukom Hrvatskog streljačkog saveza 2. kolo I. A hrvatske lige međunarodni program u gađanju zračnom puškom i pištoljem 10 m, održat će ovog vikenda na streljani SRC Mladost Čakovec. U subotu je natjecanje puškom, a u nedjelju pištoljem.

Ovog se vikenda igra uzvratni kvalifikacijski šahovski susret za popunu 2. lige centar. Međimurje dočekuje Križevce. Čakovčani su prvi dvoboj dobili 4:2.

Streličarski klub Katarina Zrinski Čakovec bit će u nedjelju domaćin streličarskog turnira koji će se održati u dvorani osnovne škole u Maloj Subotici. Početak turnira je u 10 sati i ulaz za gledatelje je slobodan, tako da svi mogu doći bodriti naše streličare, ali i vidjeti najbolje streličare Hrvatske na djelu.

U subotu u 16:00 se u Sportskom parku Trate održava proglašenje pobjednika kupa sjeverozapadne Hrvatske. U sklopu kupa se održalo 18 utrka, a počelo je s Novogodišnjom utrkom u Varaždinu. Sve utrke su se bodovale, a bodovi zbrajali iz utrke u utrku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije