SRETNO SPORTAŠIMA

RUKOMETNO- NOGOMETNI VIKEND Prvenstvena sezona približava se kraju

Prvenstvena sezona približava se kraju, stoga je na sportskim terenima sve zanimljivije

Rukometašice Zrinskog u subotu u 19:30 sati igraju važan susret, u dvorani Graditeljske škole domaćini su ekipi Dugog Sela. Utakmica je to u kojoj pobjeda Čakovčankama kolo pred kraj prvenstva osigurava u novoj sezoni igranje u jednom od europskih natjecanja.

Pobjedom će Čakovčanke prvenstvo završiti najvjerojatnije na visokom 3. mjestu prvenstvene tablice, a tim plasmanom i „ulaskom“ u Europu biti će to povijesni uspjeh čakovečkog kluba, također i uspjeh čakovečkog i međimurskog sporta. Iz kluba pozivaju gledatelje da im sportskim navijanjem pomognu uspjeti i biti osmi im igrač.

Rukometaši Čakovca kao novi, superiorni prvaci Prve lige – sjever i novi članovi Premier lige prvenstvenu sezonu završavaju gostovanjem u Bjelovaru kod tamošnjeg istoimenog kluba. Žele prvenstvenu sezonu završiti kao neporaženi sastav iako je domaćinu to važan susret zbog eventualnog igranja kvalifikacija za također Premier ligu.

Utakmica je na rasporedu u subotu u 19 sati, Čakovčani kojima će se u Bjelovaru predati pehar za osvojeni naslov prvaka za svoje su gledatelje koji žele prisustvovati utakmici osigurali besplatan prijevoz autobusom.
Prvenstvena sezona „približava se“ kraju i u Trećoj nogometnoj ligi sjever. Sve utakmice na rasporedu su u subotu u 17 sati, a naši predstavnici imaju slijedeći raspored:

Polet Sveti Martin na Muri koji već polako može slaviti naslov prvaka gostuje u Domašicu kod Dinama, u Varaždinu derbi kola, Varteks je domaćin drugoplasiranom Rudaru Mursko Središće. Nogometaši Međimurja gostuju u Virovitici kod tamošnjeg istoimenog sastava, a gostuje i Graničar Kotoriba, u Koprivnici kod domaćeg istoimenog sastava.

Dok prva dva susreta odlučuju o vrhu prvenstvene tablice, druga dva važna su za sve ekipe oko osiguranja što boljeg plasmana u sredini tablice ili osiguranja statusa treće ligaša u idućoj sezoni.

Čakovečke prvoligašice nogometašice Međimurja/Čakovec u nedjelju u 16 sati domaćini su ekipi zagrebačkog Agrama, najavljuju aktivan rezultat i pozivaju gledatelja da im u tome pomognu sportskim navijanjem s tribina SRC-a Mladosti.

Tijekom vikenda, u subotu i nedjelju na rasporedu su i sve utakmice Međimurskih liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije