Zajednica sportova svima ravnomjerno podijelila novac

Zajednica sportskih saveza i udruga Međimurske županije u Atonu je održala skupštinu. Prema riječima predsjednika Mate Kljajića prošla je godina bila financijski uspješna jer je županija isplatila 1 200 000 kuna kako je bilo prema planu i svi klubovi su dobili stopostotni iznos kako je i bilo predviđeno.



Ukupni rashodi su bili 1 328 663,50 kn, a prihodi 1 425 465,99 kn. Višak od 96 802,49 kn ostavljen je za obaveze koje su bile predviđene, a kako županija ove godine Zajednici još nije uopće uplatila novac dobro je što je ostavljena ovakva rezerva. Za ovu godinu za sport je planirano 1 250 000 kuna u mjesečnim obrocima, a Zajednica će nastojati doći do još novaca preko HOO-a i javnih poduzeća.



Prošle godine održano je osam sjednica Izvršnog odbora. Od svibnja se djeluje bez tajnika Saše Fegeša jer je jedan od zadataka od prošle godine bio racionalizacija poslovanja. Odrađeni su uobičajeni poslovi proglašenja najsportaša i vrtićka olimpijada, a puno vremena i angažmana su oduzeli novi prostori u središtu Čakovca.



Predsjednik Nadzornog odbora Matija Novak bio je zadovoljan što su otklonjeni nedostaci o kojima se govorilo prošlih godina te što je svima ravnomjerno podijeljen novac. Pozvao je da se i dalje radi što racionalnije kako se radilo i u prošloj godini.



Usvojen je pročišćeni tekst Pravilnika o kriterijima za vrednovanje klubova nositelja kvaliteta seniora i mlađih dobnih skupina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije