Robert Čižmešija iz Kotoribe i sportski direktor NK Podravina Ludbreg

Veliko priznanje je dano Robertu Čižmešiji (47) iz Kotoribe kada je ovih dana imenovan sportskim direktorom NK Podravine iz Ludbrega. To je jedna zdrava sportska sredina koja s igračkim i stručnim kadrom pretendira za viši nogometni uzmah. S obzirom da je Robert poznati u međimurskim nogometnim krugovima i s obzirom da je u NK Graničar Kotoriba također tehnički direktor, pitanje je kako kako će u tome uspjeti.

-Dobrom organizacijom vremena moguće je uskladiti ove dvije funkcije. Ja u svakom slučaju ne napuštam Graničar, ali Podravina je jedna druga dimenzija i izazov. Radi se o zdravoj sredini i vrlo organiziranom klubu, koji je godinama pretendent na sam vrh natjecateljske ljestvice, ali uz to s odlično postavljenom i organiziranom nogometnom školom.

Kako smo mi u Kotoribi u dogovoru s NK Vidovčanom iz Donjeg Vidovca oko organiziranja zajedničke nogometne škole, puno će nam pomoći iskustvo NK Podravine u tome, pojasnio je Čižmešija te dodao kako u Podravini očekuje da ću biti spona između ekipa, trenera i uprave, te da će dati obol rezultatima u natjecateljskom i organizacijskom smislu.

Također je mišljenja da je funkcija sportskog direktora nešto što je klubu nedostajalo i da je ovo dobra odluka vodećih ljudi kluba pa vjeruje da rezultati neće izostati, objavljeno je na Kotoriba.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije