Trener NK Čakovca: Kod mojih igrača nema htijenja ni volje za igrom

Trener NK Čakovca: Kod mojih igrača nema htijenja ni volje za igrom

Nakon međimurskog derbija 3. HNL Sjever između Čakovca i Graničara iz Kotoribe porazgovarali smo s čakovečkim trenerom Izetom Terzićem i kotoripskim Robertom Čižmešijom.

>>> Odigrana posljednja kola: Poraz Međimurja, Graničar bolji od Čakovca!

Graničar je ugodno iznenadio svojih pedesetak vjernih gledatelja na stadionu Mladosti pobjedom 3:2, dok su čakovečki gledatelji u nevjerici gledali kako to igra ili bolje rečeno ne igra domaća ekipa.

eMedjimurje: Vaši komentari ovog susreta

Robert Čižmešija: Teška utakmica. Iskoristili smo propuste domaćina. Znali smo da moramo biti čvrsti na lopti i u duelu pa možemo očekivati dobar rezultat.

Izet Terzić: Čestitke gostima na dobroj igri, borili su se i nagradu su dobili u konačnom rezultatu. Kod mojih igrača nema više htijenja, nema volje za igrom. Treba proanalizirati, malo su dublji problemi.

eMedjimurje: Čakovec je poveo 1:0, no preokrenuli ste rezultat na 1:3.

Robert Čižmešija: Dio taktike je bio da ih više pustimo na našu polovicu i da iskoristimo naše brzance i tehničare.

eMedjimurje: Nakon vodstva od 1:0 primili ste tri gola i još ste si čak jedan sami zabili?

Izet Terzić: Treći gol je auto gol, naš igrač je zabio. Dublji su problemi, ne bih htio sada o tome. Tu je na klubu neka to riješi. Pokušavali smo pojedinačno, no nogomet je kolektivna igra i nema rezultata bez angažmana svih. Nemamo više ono što smo imali tijekom prvenstva, volju i htijenje gdje smo igrali i stvarali šanse. Danas smo stvorili neke, no nismo realizirali.

eMedjimurje: Kako ste zadovoljni jesenskim učinkom u Kotoribi?

Robert Čižmešija: Problem je što smo u ušli u ligu u zadnjih sedam dana, nismo se mogli pojačati i tu je naš osnovni problem. Zahvatila nas je određena konfuzija, no stabilizirali smo se tijekom prvenstva i ova tri današnja boda nam puno znače jer smo se odvojili od zadnjeg dijela. Kotoriba je sportske sredina koja može podržati tu treću ligu i na tome moramo dalje raditi.

eMedjimurje: Plan je bio da se Čakovec bori za naslov prvaka, no sada ste bliži sredini tablice.

Izet Terzić: Ispod ovog ne možemo dolje jer smo stvorili veliku razliku. Mogli smo ostvariti puno više. Na žalost organizacija je kakva je, ja tu ne mogu ništa pomoći. Problem je puno dublji, treba izanalizirati i vidjeti kako dalje.

Kotoripčani su sretno završili jesenski dio prvenstva. Trener Čakovca u par je navrata spomenuo dublje probleme i da treba analizirati situaciju.

Nije teško pročitati između redaka da se najvjerojatnije radi o financijama te da je vrlo veliko pitanje hoće li uopće ostati na čakovečkoj klupi u nastavku sezone.

A kako su neki igrači Čakovca ’’odigrali’’ možda bi se moglo zaključiti da su jednostavno bojkotirali ovaj susret i na takav način izrazili svoje nezadovoljstvo?

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije