Drugo kolo FELT triatlon lige: Avirović i Pleše opet dominirali!

Na drugom kolu FELT triatlon lige, koje se održava na varaždinskom Aquacityu, svoju su kvalitetu ponovno potvrdili favoriti – Matija Avirović na sprint triatlonu i Denis Pleše na supersprintu opet su pobijedili.

Dok je Avirović (TK Međimurje) svoju utrku vodio sam od početka do kraja, Pleše (TK 042) je iz vode izišao treći. Prije njega dionicu od 375 m plivanja isplivali su izvrsni plivači Ivan Avirović (TK Međimurje) i Petar Seketin (TK Međimurje), no prednost od jedne minute nije im bila dovoljna za očuvanje vodećih pozicija.

Već tijekom biciklističkog dijela utrke Pleše ih sustiže i prednost održava do kraja utrke, koju rutinirano završava s prednošću od dvije i pol minute ispred drugoplasiranog Karla Jurec te već spomenutih Seketina i Avirovića.

U ženskoj konkurenciji jedina natjecateljica na sprint triatlonu bila je Karla Čović, a na supersprintu je bilo čak 11 žena. U toj kraćoj utrci najbrža je bila Andreja Sambolec (BK Maraton), Tina Tkalec bila je druga, a Petra Radaković (TK Međimurje) treća. U cilj su dolazile s jednom minutom zaostatka za prethodnicom.

Posebnost ovog kola bilo je ponovno održavanje utrke u aquatlonu na koju su svoje natjecateljice doveli roditelji. Nastupilo je četiri djevojčice, a plasirale su se redom: Tea Domislović, Sara Domislović, Buga Stipan i Tereza Obelić. Njihov je zadatak bio isplivati 70-tak metara i otrčati jedan krug oko malog jezera na Aquacityu, oko 600 m. Nadamo se idući put vidjeti i ponekog dječaka.

Drugo je kolo završilo s ukupnim brojem od 61 natjecatelja i natjecateljica, a na idućem koje se održava u srijedu 25. srpnja sa startom u 18 sati vjerujemo u još veću posjećenost FELT triatlon lige u Varaždinu. Više o rezultatima saznajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije