Može li Naprijed nanijeti drugi uzastopni poraz Centrometalu?

Ubrzanim ritmom ovog vikenda na rasporedu je 25. prvenstveno kolo 1. Međimurske lige koje donosi derbi utakmicu u Cirkovljanu gdje domaći Naprijed ugošćuje vodeći Centrometal. Domaćin koji je u evidentnoj krizi, ali koji posjeduje kvalitetan igrački kadar pod vodstvom novog trenera Zlatka Vugrinca i koji nije šest kola pobijedio pokušat će nanijeti drugi prvenstveni poraz Centrometalu te načiniti prvenstvo do kraja izuzetno zanimljivim. Zasigurno će utakmica biti odlična dok će ju suditi Ivica Križaić, pomoćnici će mu biti Siniša Lukačić i Dragan Hrustek dok će delegat biti Željko Štefanac.

Kolo otvaraju u derbiju začelja u Novom selu Rok Omladinac i Mladost iz Ivanovca. Domaćin tri kola nije ostvario pobjedu, dok gosti u posljednja tri susreta u dva su pobijedili i jednom izgubili. I jedni i drugi ekipi bodovi su neophodni u borbi za spas stoga će utakmica biti izuzetno neizvjesna, dok joj je glavni sudac Zoran Hajdinjak, pomoćnici će mu biti Rudolf Čižmešija i Saša Mihalic, a delegat je Petar Krhač.

Sloga u nedjelju prijepodne od 10 sati ugošćuje Mladost iz Palinovca u utakmici koju sudi Mario Buhin, pomoćnici će mu biti Saša Fegeš i Ivica Felker, dok je delegat Vlado Sokač.

Također neizvjesna utakmica očekuje se i u Maloj Subotici gdje Spartak igra sa Slobodom iz Slakovca i sve će učiniti da pobjedi te se tako navijačima iskupi za slabu igru i poraz u Palovcu. Glavni sudac utakmice je Matija Horvat, pomoćnici su mu Ivica Horvat i Bruno Brljak, dok je delegat Stjepan Križarić.

Sokol u Vratišincu ugošćuje Rudar iz Murskog Središća koji je nanizao pet uzastopnih pobjeda i apsolutni je favorit ove utakmice, ali domaćin će pokušati sve ne bi li uspio osvojiti vrijedne bodove u borbi za opstanak. Glavni sudac utakmice je Bojan Juras, pomoćnici će mu biti Damir Fodor i Tihomir Kraljić, dok je delegat Stjepan Perko.

Posljednje plasirani Polet u Pribislavcu odigrava utakmicu s Dinamom iz Palovca koji je kroz posljednje tri utakmice osvojio šest bodova. Gostima su bodovi jako važni, dok domaćin neopterećen želi konačno ostvariti pobjedu u utakmici koju sudi Željko Turk, pomoćnici će mu biti Renato Posavec i Boris Jakovljev, dok je delegat Davor Drvenkar.

Čukovec 77 koji se je minule srijede osramotio u Podturnu odigrava utakmicu u nedjelju od 10.30 s Pušćinama koje su i favorit ove utakmice koju će suditi Jasmin Lozić, pomoćnici će mu biti Dražen Sukanec i Stjepan Fic, dok je delegat Antun Horvat.

BSK koji je napravio seriju od sedam utakmica u kojima je četiri pobijedio i tri odigrao neriješeno u Belici odigrava utakmicu sa sportskim prijateljima iz Podturna. U ovoj utakmici bliže pobjedi je domaćin, ali i gosti će pokušati doći do pozitivnog rezultata u utakmici koju sudi Marin Horvat, pomoćnici će mu biti Borut Križarić i Zoran Novak, dok je delegat Marijan Sabol.

Kazne isključenim igračima
POLET (P) – Nino Posavec (649) po čl. 20 DP HNS-a 1 (jedna) utakmica
Dejan Magdalenić (659) po čl. 52 DP 2 (dvije) utakmice – po prijavi delegata
OMLADINAC (NSR) – Davor Vuković (653) po čl. 56 DP HNS-a 4 (četiri) utakmice

Zbog treće opomene pravo nastupa u 25. kolu nemaju:
MLADOST (Pal.) – Marko Možek (1657)
BSK – Bojan Škvorc (631)
RUDAR – Nino Šprajc (224)
SLOBODA (S) – Denis Srnec (28)
POLET (P) – Domagoj Trstenjak (4630)
NAPRIJED – Ivan Šimunković (2199), Petar Horvat (1959)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije