TRI BODA

TREĆA NOGOMETNA LIGA Graničar za dvije razlike pobijedio Koprivnicu

Odigrana je važna utakmica za obje momčadi

KOPRIVNICA – Gradski stadion.

Gledatelja: 150. Sudac: Marin Čosić (Bjelovar) .

Strijelci: 1:0 Čevis (19), 1:1 Golenja (27), 1:2 Dežđek (45+1), 1:3 Dežđek (77).

KOPRIVNICA: Redžić, Perić, Gandžulić, Međurečan (53. Sakji), Jambrušić, Vuić (73. Sertić), Mikor, Begavac, Čevis, Knežević (73. Šokec), Delić. Trener: Bojan Tucaaković.

GRANIČAR: Ramaj, Mikulan, Vađunec (3.Mlakar, 62. Kvakan), Golenja, Samara, Jadanić, Gal, Arambašić (80.Mustač), Dežđek (80. Čmrlec), Brčić, Jendrić. Trener: Mario Piškor.

Važna utakmica za obje momčadi, na kraju su zasluženo slavili gosti i tri važna boda na njihovom kontu, što pak je posebno važno pred subotnje gostovanje u Ludbregu kod Podravine.

Već nakon prvih 45 minuta gosti su najavili da imaju pobjedničke ambicije, taj su dio susreta riješili u svoju korist vodstvom 2:1 time da u 26. minuti nisu iskoristili kazneni udarac.

U drugom su dijelu susreta „dodali“ još jedan pogodak i onda do kraja pametnom igrom i taktikom čuvali i očuvali pozitivan rezultat.

Bilo je prilika i za bolji konačni ishod, domaći su očito u slaboj formi dok je kod igrača Graničara forma u usponu što je važno pred četiri utakmice koje ih „čekaju“ do kraja prvenstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije