Sedmica Nedelišća, četvorka Čakovca, Međimurju gostujući bodovi

U današnjim susretima Treće hrvatske nogometne lige sjever tri međimurska kluba došla su do tri boda, a samo je Polet danas ostao bez boda. U Čakovcu je Čakovec s 4:0 ispratio goste iz Koprivnice s dva gola Zvonimira Drožđeka (’13 i ’58) i Karla Balenta (’45 i ’52). Vrlo važna tri boda za Čakovec kojemu slijedi grčevita bitka za opstanak u ligi. Prilikom odlaska sa stadiona čuli smo razgovor jednog dužnosnika Koprivnice koji je bio ljut i nekome s druge strane glasno govorio, bolje reći vikao, da nema više masera za igrače i da nema više ni pranja dresova za njih, neka si dresove peru sami kod kuće!

Četvorka Čakovca protiv Koprivnice

Nedelišće je razmontiralo Križevce 7:0. Strijelci su bili po dva puta Davor Piškor (’21 i ’37) i Goran Međumurac (’84 i ’87), a po jedan gol dali su Nino Vizinger (’59), Saša Mihalic (’63) i Franjo Pintarić (’78).

Nedelišću ide loto: sedmica Mladosti pa sedmica Križevcima

Međimurje je došlo do tri važna boda u Ivancu kod Ivančice. Prvi dio bez golova, a u nastavku golovima Antonia Dodleka (’67) i Davida Puclina (’78) Čakovčani uzimaju sva tri boda.

Polet Sveti Martin na Muri gostovao je kod lidera Mladosti iz Ždralova i poražen je s minimalnih 1:0. Gol su primili u 78. minuti, a strijelac je bio Tomislav Pleić. U nedjelju u 17:00 sati imamo međimurski derbi Graničar Kotoriba – Mladost Prelog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije